Sorry

Author : Cik Rose Cute | 4:25 PM | 40Total Comments |
lama betul...aku menyepikan diri.....Almaklumlah.....syifa demam....hari nie baru okey.....dan aku juga sibuk design blog cik sweety yg belum siap lagi....aku rasa siapa yg singgah blog cik sweety...pasti tahu tentang nie...terima kasih yg datang follow blog nie dan juga komen....walaupun aku menyepi...waiting komen ada dekat 90 lebih orang yg belum aku publish.....huhuhu....dah siap design blog cik sweety..pasti aku terjah blog korang....Lambat edit blog sebab komputer aku nie asyik hand jer....tak tahu kenapa...hari tue hantar repair tukar program baru....aku type nie pun guna aku punyer tab.....Okeylah   aku chow dulu....aku harap cik sweety sabar menunggu blognya siap ....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

40 comments:

  1. owh patutlah menyepi je.. xpe take your time ^^
    selamat kembali~

    ReplyDelete
  2. ayu dh g trjah mmg cntik akak..hihi.bpa akak amik utk dsign blog?

    ReplyDelete
  3. Dah terjah blog sweety tadi..Oren gitewww...Alhamdulillah Syifa dah ok...

    ReplyDelete
  4. Patut lah tengok cik ros menyepi jek..cik rose ambil tempahan edit blog ea? ingat nnt nak tempah ngn cik rose lah ;)

    ReplyDelete
  5. Besar pahalanya buat amal jariah spt yg cik Ros buat tu, tak semua org sebaik cik Ros...

    ReplyDelete
  6. pc kalau dah masuk hospital sekali...mau berkali-kali...mg cpt sembuh..berat sgt kot CR..sabar nak tgg hasik tangan CR kat blog sweety..hihihi..syifa dah baik?..Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum rose...selamat kembali berblogging ...:)

    ReplyDelete
  8. Yang penting keluarga...btl tak?
    Tapi rindu nak dgr celoteh...

    ReplyDelete
  9. Tetap sabar menanti ne sis.. hehe

    ReplyDelete
  10. lap top rosak ke? takpe.. setelkan dulu mana yang penting

    ReplyDelete
  11. semoga syifa sihat selalu..wani pun skang ni dh krg bw qalief xsihat lg...

    ReplyDelete
  12. weeee..mst nice :)
    singgah jenguk kak rose nih :)

    ReplyDelete
  13. taip blog guna tab sis?
    Me tak reti gune tab...
    selalu update time opis hour je..puas hati ngadap pc beso2, hehehe...

    ReplyDelete
  14. xpe pelan2 ye.. moga syifa cepat sembuh

    ReplyDelete
  15. semoga shifa sihat ya...ita pun lama tak singgah..

    ReplyDelete
  16. kene beli komputer baru kot...:)

    ReplyDelete
  17. Patutlah blog akak kemain cantiknya.

    ReplyDelete
  18. dah bawa syifa pi klinik ke..?
    nur dah terjah blog sweety..mmg terbaiklah..!

    ReplyDelete
  19. takpe ambikmasa lebih sikit...

    ReplyDelete
  20. x per2 ..
    dah tgk dahh blog sweety tuu
    memang akk pun suke
    menarik dgn warna oren tuu

    ps : rose leh tgkkan tak pasal nak ke kirikan coment2 org yg coment dlm entry akk tuu , leh buat ke
    puas akk godey2 risau lak tertukar ekeke ;))

    ReplyDelete
  21. moga syifa cpt sembuh ye...

    wah,,dh jd designer skarang

    ReplyDelete
  22. anak saya pun baru je baik demamnya.

    ReplyDelete
  23. dah tgk dah blog cik sweety smlm... cantik :-)

    ReplyDelete
  24. Rajin tul CR :) Dah la design blog main ngan coding, kalau myra sure frust :D

    ReplyDelete
  25. takpe..take ur time...biar lambat asal selamat heheeh

    ReplyDelete
  26. cantik blog sweety..pndai akak edit

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠