Rezeki Lagi.... GiveAway : Saya Mau Novel dari Onenie

Author : Cik Rose Cute | 12:56 PM | 28Total Comments |

(ini bukan saya..harap maklum.. hehehe)



 ~ PEMENANG NOVEL ~

http://dairisally.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html


~ PEMENANG PERFUME~

http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

~ PEMENANG PASHMINA 2TONES ~

       
http://izzatipunyerblog.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html
http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/09/giveawaysaya-mau-novel-dari-onenie.html



TAHNIAH kepada yang menang..
sila emelkan saya di atun_wanie91@yahoo.com NAMA, ALAMAT, NOFON, DAN ANDA MENANG APE.. (jgn kate anda menang moto)

yang kalah jangan nanges... jangan hempas lappy anda...
nantikan GIVEAWAY KE2 pada 21 SEPTEMBER 2012..
HADIAH untuk 20 ORANG PEMENANG..
wink2...
sekian....
thanks tolong saya and follow saya...
i will follow u bebeh...  :)


My Note:Tiba2 rezeki datang dengan tiba2....tanpa kita jangkakan....Terima kasih dekat Adik Nisa  kerana memberi link kemenanganku....
Aku tidak pernah pakai tudung Pashmina dan tidak pernah beli kikiki

hadiah yg bakal dapat tudung PASHMINA kaler 2 tone...
Tahniah jugak kepada yg menang....Nasib baik tak dapat novel....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

28 comments:

  1. tahniah Cr...rajin setai GA..izan semangat nk sertai GA merundum terus..malas sangat....nak kena g bercuti nie..haha

    ReplyDelete
  2. Tahniah Rose.Rezeki Rose dibulan sept mmg mencurah2.Alhamdulilahhh

    ReplyDelete
  3. Tahniah Cik Rose.. Murah rezeki Cik Rose selepas raya ni..

    ReplyDelete
  4. tahniah rezeki,klu rjin brga contest tntu ada,klu x sllu tp ttp ada...

    ReplyDelete
  5. tahniah kepado semua pemenang...:)

    ReplyDelete
  6. tahniah.. makin murah rezeki cr :-)

    ReplyDelete
  7. rezeki lg tu.. hehe thniah kak ross

    ReplyDelete
  8. tahniah bagi pemenang..saya kadang2 je join contest2..ni..tapi skrg jarang sangat2 coz satu pun ta pernah menang..hehe.. unlucky lar..

    ReplyDelete
  9. tahniah..hehehe

    p/s : ala.. saya tak berani la nak cakap blog berat ke tak.. hurm, cuba akak buat survey.. biasanya kita akan dapat jawapan bila kita buat survey.. tgk pada jawapan majoriti

    ReplyDelete
  10. wahh..tahniah kak rose.. bilalah sweety ada masa nak join ga ne..huhuhu

    ReplyDelete
  11. congrats kak rose..
    ok la tue, leh aa akak try pki pashmina lak pasnie, hihi~..

    thanks inform gak tau gak.. ^_^

    ReplyDelete
  12. Rezeki jgn ditolak, Cik Ros memang dilahirkan bertuah....tahniah, tahniah!!!

    ReplyDelete
  13. tahniah cik rose.. rezeki namanya

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum rose...tahniah2 pd yg berjaya...:)

    ReplyDelete
  15. tahniah..rezeki dr Allah mmg x terjangka :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah CR...Kalau dapat novel gak, mesti jenuh dok baca la kan...ha ha..novel dari Eqbal lagi kan. Hi hi..murah rezeki CR..Alhamdulillah..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠