Shila Amzah Juara Asian Wave

Author : Cik Rose Cute | 3:43 PM | 22Total Comments |

Tahniah diucapkan kepada penyanyi lagu Patah Seribu, iaitu Shila Amzah yang  memenangi hati hakim-hakim dan seterusnya muncul juara Pertandingan Asian Wave 2012 di Shanghai, China malam tadi.
Bila tengok video kat bawah meremang juga la bulu roma dengar dia nyanyi lagu mandarin. Jom tontonvideo kemenangan Shila di bawah….

Korang layan jerlah komen2 juri di atas....Aku memang suka suara shila nie...Lagi2 sekarang dia pakai tudung lagi aku suka...kredit ZieFauzi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. suke2x....baru best dgr pasal Shiela..keep it up dear!jarang klu Shiela join mane2x xmenang kan...mmg berbakat :)

    ReplyDelete
  2. adoyaii meremang dengar suara dia huhu

    ReplyDelete
  3. penonton+juri teruja bila shila nyanyi lagu cine..tu antara sebab kot die boleh menang+suara mantap!!

    ReplyDelete
  4. x sangka dia boleh menang kan ..

    ps : dik kalau boleh nak yg mcam rose nie yee .. ada smiley semua tuu , akk nye cbox nie macam x function jee .. salah kod ke haper x tahu
    akk msg dlm fb yee password akk tuu ;)
    TQ dear .. ;))

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. memang prepare betul shila nih... lagipun bakat dier memang terserlah.. thks share

    ReplyDelete
  6. dia memang layak menang.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Memang best la dgr dia nyanyi ;D
    tahniah utk dia juga ^^

    ReplyDelete
  8. Tahniah...vokal yg sungguh mantap!! Mungkin Allah cuba tunjukkan bahwa dgn berhijrah kpd pakaian yg lebih islamik tidak akan menyempitkan rezeki seseorang...

    ReplyDelete
  9. mai pun suka shila hamzah..hihi...

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk shil dan terima kasih sebab kongsikan video disini..memang patut sangat dia menang kan

    ReplyDelete
  11. tahniah shila hamzah :)
    bagus dia skg!

    ReplyDelete
  12. suami saye memang suka sheila...n dia memang sekolah cina tu pasal dia boleh nyanyi mandrin..hehe

    Alhamdulillah dia dah pakai tudung, sama cantik mcm mak dia :)

    ReplyDelete
  13. suke shila nyanyi lagu forever love tu..mmg sedap..smpai juri pun terpegun..!

    dia layak menang..!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠