Gambar Anak Aishwarya Rai Terbaru

Author : Cik Rose Cute | 10:53 AM | 46Total Comments |
Cutenya....aku tengok anak dia....geram nak gigit kikiki...nanti marah pulak Abishek...aku gigit anak dia...


Comelkan anak Aish nie.....iras sapa erk?


Aku tengok Aish semakin susuk tubuhnya....beza gambar sebelum nie gan sekarang....


Kalau Jadi artis popular nie mesti jadi tumpuan orangkan....tak ada privacy....tue yg aku tak nak jadi artis artis tue kikiki (Camlah aku layak jadik artis...wat kena kutuk jer....)

Kredit Gambar 



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00  


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

46 comments:

  1. eee..comelnya baby Aishwarya rai..terserlah wajah keibuan Aishwarya... lame dah dia tak berlakon kan...kan...

    ReplyDelete
  2. cute anak dia kan. dulu2 mcm orng kata bila dia sembunyikan anak dari media massa, terbukti anak dia sihat & comey je

    ReplyDelete
  3. comelnya.....aish pun dh kurus..aritu gemuk sgt kan...;-)

    ReplyDelete
  4. alahai comelnya anak dia... betul la dah kurus balik la Aishwarya Rai.. dah kembali cantik dah.. (^_^)
    hahahaha kelakar la ayat ni "tue yg aku tak nak jadi artis artis tue kikiki "... hahahahaha

    ReplyDelete
  5. haah kan cr,tu yg maleh nak jd retis kan...ske betui statement ni

    ReplyDelete
  6. aah comel ...
    ada gaya2 dia banyak ..
    bila 2nd pic dah gaya abshek .. ;))

    aah lah dikkk tu yg akk pun malas jadi retis muhahhaha ;))

    ReplyDelete
  7. Comelnyeeee.lnk gigit jugsk la..hahaha

    ReplyDelete
  8. Hmm...mmg shomel laa anak dia...rupa atok dia kot, hehe..

    **timakasih sudi bersahabat ngan akak, ye..

    ReplyDelete
  9. bulatla muka anak dia..hihihi.comel.mata tu besar gitu :)

    ReplyDelete
  10. comelnya anak dia..mak pun lawa..

    ReplyDelete
  11. Comelnya anak depa...aishu pun nampaknya dah kembali cun melecun..

    ReplyDelete
  12. comel la anak dia...

    p/s akak nak tny...akak mik edit blog lg tak??membe sy suh tny...

    ReplyDelete
  13. Aah comelnya anak dia ;D
    siapa ayah dia eh?

    ReplyDelete
  14. akhirnya....dpt gak tgk anak aish ni...comel sgt...lebih iras abhishek...if ikut mata aish mesti gorgeous

    ReplyDelete
  15. comelnya baby..tgk la mk ayah pun comel gak hehehe

    *ooo ada hati nk jadi retis ye cik rose*

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum rose...yer la comel anaknya dan Aish pun semakin tembam...:)

    ReplyDelete
  17. comel anak dia kan..rasanya irasa ayah dia..

    ReplyDelete
  18. anak dia cam muka suami dia :)

    wajah baru header ye dear :) nice :)

    ReplyDelete
  19. knape pic 2 ngan 2 mcm x sm je rupa ank dia?

    ReplyDelete
  20. aishwarya rai dah nampak kurus la.. senangnya dia kurus...

    ReplyDelete
  21. Cute nya dia....kalau besar pasti ramai yg berebut buat menantu...

    ReplyDelete
  22. Mak cantik dan ayah(abishek) kacak anak pun lawalah jugak.

    ReplyDelete
  23. aishu ttp cntik d mata saya..hehe.. ank dia yaaa ampunn comell gileer..

    ReplyDelete
  24. memang comel anak dia.. tgk la mak apak dia cemana kan hehe

    ReplyDelete
  25. ololo..comeynya mak n ank ni..
    singgah pagi

    ReplyDelete
  26. comel nyee..... bakal model la tu...

    ReplyDelete
  27. dh kurus dh tu..anak mmg comey betul..

    ReplyDelete
  28. comel je. nasib baik yang ni keluar pic. hehehe...

    ReplyDelete
  29. comel~..
    tp cam iras Abishek je, hehe...

    ReplyDelete
  30. anak dia ms kecik ruper india...dh besoo comel sgt!

    ReplyDelete
  31. tengok je la baka sape kan..opkos la cute....hihi

    ReplyDelete
  32. sama lah kak..sha pun xmo jd artis..nnt kena gosip abis rumah tnga..eh..lum lg khwn pun haha

    ReplyDelete
  33. comel...CR nak jadi artis...jangan....ramai pemainat nnt..ssh...hihihhi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠