Pendapat Sop.Name.My Tentang Blog Aku

Author : Cik Rose Cute | 8:46 AM | 16Total Comments |
Hai! selamat Pagi dan Assalamualaikum buat rakan2  blogger alam maya.Kat taman perumahan aku hari nie cuaca elok di sinari suria pagi yang cantik sangat2....Alhamdulillah..cuaca hari nie baik..tiada tanda2 mendung.
http://hairuliza-anakku.blogspot.com/ 

Kenapa ada gambar blog aku?korang mesti tertanya2kan....Sebenarnya aku nak kongsi gan korang apa komen SOP.NAME.MY tentang blog aku.....Dah lama aku tunggu blogger nie komen blog aku...aku nak tahu jugak apa yg tak okey tentang blog aku nie...hihihi...kalau orang tak komen mana kita tahu blog kita okey ke tidak..betul tak? kat bawah adalah tentang blog aku di review...korang baca ya...




Mohon maaf kerana semalam terlepas membuat review blog kerana penjelasan di entry di sini.
Hari ini blog review diteruskan dengan blog yang comel lote sama seperti pemiliknya iaitu Blog Cik Rose Cute. Nama pun 'cute' mestilah comel bukan? Hehehehe

Satu lagi blog yang direview berwarna pink! Banyak blog yang guna warna pink rupanya [sengih kerang  busuk] Agaknya kalau Sop pakai template pink, cam ner? Sebab pengaruh review blog warna pink! [ader ker] Huhuhu

Blog Cik Rose Cute dikategorikan sebagai blog peribadi dan lifestyle yang bercerita tentang diri, keluarga dan gosip [betul ker gosip?] Blog telah bermula sejak tahun 2010 ini mempunyai tarikan tersendiri. Blog yang ceria dan pemiliknya rajin menulis juga. Pengikut telah hampir ke 2000 orang. Apa kata anda follow juga bagi cukup 2000 tersebut! Hehehehe

Blog Cik Rose Cute tiada masalah bagi Sop [sebab pemilik dia cute kot? Hehehe] kerana Cik Rose telah menyusun widget dengan baik kecuali side menu dan side ads yang agak menggangu permandangan.

Yang lain berkeadaan baik, punyai identiti dan aktif menulis. Review mengenai prestasi blog Cik Rose Cute dilihat melalui http://www.woorank.com/en/www/hairuliza-anakku.blogspot.com

Mungkin rakan-rakan ingin bagi pendapat?
Sila terjah dan nyatakan pendapat rakan-rakan pula :)




My note: Terima Kasih kepada SOP.NAME.MY kerana review blog nie.....


Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. hehe,,tahniah dear..dh nak 2000 tu follower.. lya y jd blogger since 2009 pon x mampu

    ReplyDelete
  2. tahniah mmg blog sis cantik n kemas..hehe

    ReplyDelete
  3. tuan cute..blog pun cun....kalau blog cantik...tentu tuannya pun cantik....

    ReplyDelete
  4. bestnya kena review..at least kalau ada apa2 y x ok leh buat pmbaharuan kan

    ReplyDelete
  5. amazing...blog kamu cantik mungkin sebab susunatur nya kot...n3 pun tough jgk

    ReplyDelete
  6. blog ni mmg kemas pun, tuan empunya pun rajin bab edit2 ni.. apapun, blog ni mmg cun.. :)

    ReplyDelete
  7. best jugak org review ni kan... betoi tu, kalau org XGTAU.. KITA XTAU KAN

    ReplyDelete
  8. selagi tak ganggu pandangan mata ok je. boleh je baca.

    ReplyDelete
  9. ermmm.. nape bro sop nih blog kaler pink jer dapat direview????? Apa pun setting blog memang kemas serta mudah untuk membaca...

    p/s: kita dah add untuk cukupkan 2k followers... hnks tuan rumah....

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠