Google Or Mozilla

Author : Cik Rose Cute | 12:51 PM | 33Total Comments |
Sajer jer...nak tanya korang pakai yg mana? aku sekarang nie dua2 aku guna...kikikiki...kalau aku bukak mozilla,pastu aku tengok loading lembab mengalahkan siput...aku tutup aku masuk guna google pulak...So sekarang nie taklah aku sakit hati hihihi..

Sekarang nie..cik mozilla suka buat hal tak tahu kenapa..Korang perasan tak?Siapa yg guna mozilla pasti tahu...kadang2 tue keuar eror yg bukan2 jer...sakit hati...Dulu tak ada cam gitu pelik betul...

Google pulak sekarang nie lajulah sikit dan tak ada eror...Sebelum nie aku tak boleh masuk pakai google ada eror...Sekrg sejak komputer hantar repair dah tak ada.....

My Note: Mungkin lambat sikit aku terjah blog korang...tunggu ya...

Click HERE to earn extra money!

Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

33 comments:

  1. dari dulu guna google croome tu.. setakat la puas hati cepat jer..

    ReplyDelete
  2. Hehe tak maju lagi.. setakat ni guna Internet Explorer.. tpi kalau browser jam terus guna Google chrome

    ReplyDelete
  3. pengguna setia google chrome..haha

    ReplyDelete
  4. yeke??farisha guna google ni ok je laju..mungkin setting kmputer or internet connection u ade problm kot

    ReplyDelete
  5. betol tu CR..kekadang gn goggle chome gak...ntah apa2 mozilla nie....semua nak ubah..err...dashboard pun dah berubah..

    ReplyDelete
  6. saya guna google jer.. sbnya masa guna mozilla, komputer saya hang..so terus pakai google sampai sekarang...

    ReplyDelete
  7. Akak pakai google..... mozilla memang lambat macam semut

    ReplyDelete
  8. wani guna mozila..mmg lembab gak tp sebab line kot hehe

    ReplyDelete
  9. 2 2 sy guna:)mozilla mmg prob la 2 3 menjak ni.sj cari pasal kot hehehe

    ReplyDelete
  10. dulu guna mozilla tp bila ada prob, skrg terus tukar google :-)

    ReplyDelete
  11. Saya pakai dua2 gak. Tapi mozilla kekadang slow lah.

    ReplyDelete
  12. eyqa mmg pakai google chrome..
    ntah la x minat sangat mozilla.

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum rose...mama guna googgle jer...:)

    ReplyDelete
  14. Myra kalau kat opis guna Mozilla, kalai IE lagi teruk loading dia ;)

    Tp kalau kat rumah guna Aurora, lagi cepat dari Chrome :)

    ReplyDelete
  15. Dua2 falsya guna..gile tamak haloba kan.lhehehehe..

    ReplyDelete
  16. saya tak pakai mozilla lame dah sebab lembab.. pkai gogle chrome macam akak jugak.. okey sikit hehee

    ReplyDelete
  17. cheery lebih suka guna google koz laju.mozila lembab sikit.

    ReplyDelete
  18. mozila tu orang da tak guna la sekarang.. semua sekarang google.. lagipun, google selalu update system dorang.. tiba2 teringat internet explorer. yang tu lagi otai daripada dua2 ni kan?hehe

    ReplyDelete
  19. Wa selalu pakai google chrome.. Hohoho.. laju ohh

    ReplyDelete
  20. Saya pakai google..Tadi baca paper yg kata Jerman dah haramkan internet explorer. Ingatkan tak ada lagi org gunakan internet explorer, rupanya masih ada...

    ReplyDelete
  21. Betul ler...
    Sejak kebelakangan ini Mozilla mula2 Ok lepas tu lembab..lama-lama keluar icon pasal nak stopkan script..huh!!!
    Kena restart komputer....
    Google Ok lak...
    Mungkin salah aku kot...banyak sangat letak add on kat Mozilla!!!

    ReplyDelete
  22. suka google. setakat ni takde problem mcm mozilla ngan IE.

    ReplyDelete
  23. google je sebab laju berbanding mozilla. tapi ada je mozilla pun. buat spare in case jadik apa2.

    ReplyDelete
  24. Kita org biasa guna Mozila, dari dulu lagi. Biasalah kalau slow atau laju, mungkin masalah komputer agaknya.

    ReplyDelete
  25. BUI DARI DULU LAGI MMG SERASI DGN GOOGLE CHROME..TERBAEKKK..^_^

    ReplyDelete
  26. ita guna gogle...

    kalu mozilla...duk musing je kuar tak jugak

    ReplyDelete
  27. sweety guna dua2..mmg mozilla dh sot kak..tpi redah sajorkla..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠