Diana Amir Tunang Senyap2

Author : Cik Rose Cute | 9:38 AM | 16Total Comments |
Assalamualaikum buat para pembaca....kikiki (ayat power pembuka kata) hari nie hari sabtu..mungkin korang tak berapa online sangat sebab hari niekan cuti...betul tak?

Malas nak type panjang2...Malam tadi aku tengok GALAKSI..pastu ada sesi terjah tuekan aku fikir siapalah yg kena terjah......rupa2nya Diana Amir....Korag mesti nak tahu kenapa Diana Amir Kena terjah...Korang baca kat bawah...

Diana Amir Sah Bertunang, Dengan UstazKalau sudah namanya selebriti, perkara baik sebegini walau pun tidak mahu di’hebahkan pasti akan sampai juga ke telinga peminat dan terima kasih buat Galaksi.
Dalam program hiburan di TV9 itu, Diana Amir hari ini telah mengesahkan status beliau yang kini sudah bergelar tunangan orang & lelaki bertuah itu bergelar seorang ustaz.
Melalui laporan eksklusif Galaksi, terpapar gambar Diana Amir & tunang beliau seorang ustaz yang pada kami cukup tampan sedang memotong kek bersama. Ah romantis.
Namun laporan tidak menyebut nama tunang Diana Amir mahu pun tempoh pertunangan mereka sebelum pasangan ini bakal di’satukan dengan ikatan perkahwinan sah.
Diana Amir turut memberitahu yang majlis tunang ini sengaja beliau senyapkan & akan memberitahu kepada umum apabila mereka mempunyai tarikh untuk berkahwin nanti.
Tahniah buat Diana Amir & pasangan. Semoga jejaka tampan ini merupakan imam yang di’cari Diana Amir selama ini. Kahwin, sila jemput kami di’sini. Heh.Kredit Rotikaya

My Note: Diana Amir  tak nak hebohkan isu pertunangannya....mungkin keluarga pihak lelaki tak nak perkara nie di hebohkan...Yalah buat apa nak heboh betul tak? Sibuk jer dorang nie nak tahu kikiki....dah memang Diana Amir selebriti mesti peminatnya nak tahu....Eh..eh... Cuba korang tengok gambar kat tepi sebelah kiri...anjing ke kucing huhuhu(gambar nie ambik kat FB)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. tahniah buat diana amir, x tgk galeksi malam td.. anak sibuk dok melayan kartun huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. tu la, jadi public figure, xde makna nya nak rahsia2 ni..huhu ape pon bertuah sangat bakal suami tu ustaz..

    ReplyDelete
  3. waa...tahniah diana amir..mungkin dia malas nak hebohkan..:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat Diana Amir dan tunangnya..

    ReplyDelete
  5. perkara yg elok..napa nak sembunyi..hebohkan jer..

    ReplyDelete
  6. eh..tetiba jer ada anjing sebelah kucing tu kan.tak gaduh plk tu...tunang dia ensem..

    ReplyDelete
  7. moga pertunangan mereka berjaya hingga ke alam perkahwinan ..aamiin :)

    ReplyDelete
  8. dh jadi artis nie semua benda org nak ambik tau.takde privacy kan..hehe

    ReplyDelete
  9. aah dia kan ada peminat
    konpermm lah peminat nak tahu
    apa salah btahu
    x salah sbb benda baik , bukan x baik kan .. ustaz don punnn org nak ambil tahu inikan dia artis hurghhhh ;))

    apa2 punn tahniah buat dia !

    ReplyDelete
  10. baru tunang kan, mestila tak nak heboh2. kalau kawen tu lain la. bertuahnya dia.

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat Diana.. Mmg elok pun masa bertunang tak heboh2 sangat..yg penting masa nikah tu br hebohkan..

    ReplyDelete
  12. cara diana amir ni betul.. tapi biasalah, diakan artis.. tentu ada pihak bunyi2....

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠