Artis Muslimah

Author : Cik Rose Cute | 2:10 PM | 27Total Comments |
Mereka berdua tidak jemu di pandang....terserlah kelembutan di sebalik tudung mereka pakai....cantik sungguh....Bila aku tengok gambar nie sekali imbas...mereka berdua seperti adik beradik kikiki....terlebih sudah aku nie....
Diana Amir                                    Heliza Helmi

 
Korang mesti kenal mereka berdua...kedua mereka menepati ciri2 seorang muslimah yg sejati....Siapa sangka Diana Amir yang dulu hot giler.....sekarang menjadi seorang muslimah yang sejati...Semua itu sudah tertulis oleh Allah....
My Note:Suka pulak tengok gaya mereka bertudung....aku nak pakai tak reti kikiki

Click HERE to earn extra money!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. mereka mmg manis.

    kepala heliza nampak besar pakai tudung gitu..

    ReplyDelete
  2. tp tak suke ngn artis yg bile bertudung je terus rasa diri baik, org lain jht

    ReplyDelete
  3. comel mereka berdua...akak pun tak reti pakai tudung yg belit-belit ni..

    ReplyDelete
  4. suke tengok Heliza tuh..comel dan cantik sgt....

    ReplyDelete
  5. cantikkan..gaya tdung pun mgikut apa yg telah ditetapkan..

    sukalah tgk org pakai tudung fesyen..

    ReplyDelete
  6. cantik kan mereka berdua ni??
    cheqna lagi r x pandai nak pakai tudung mcm mereka ni =)
    salam singgah ye =)

    ReplyDelete
  7. a'aa kan.. cantik je mereka berdua ;)

    ReplyDelete
  8. Suka tengok mereka berdua ni :) Manis.

    ReplyDelete
  9. cantik sangat kan diorang. suka tengok.

    ReplyDelete
  10. lya pon xret pkai tudung gni..simple blh la..suka sgt diana amir..mmg nmpk keikhlasan dia berhijrah.

    ReplyDelete
  11. kalo saya pakai jd cam kelambu..hehe :)

    ReplyDelete
  12. mereka berdua sangat2 comel..hehehe

    ReplyDelete
  13. a'ah kan..comel sgt.
    suka tgk heliza dr dulu lg dgn matanya yg besarr tu.nmpk cantik sgt =)

    ReplyDelete
  14. diana amir tu dulu seksi sgt..mmg x sgka la berubah mendadak! alhamdulillah...cantik sgt dorang bertdg...sama la x reti nk pesenkan tdg camni...hihi

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah…
    Semoga mereka istiqomah :)

    ReplyDelete
  16. saya pun x reti..jd yg paling mudah pakai syria je

    ReplyDelete
  17. suka tengok pakai tudung cantik2 tapi sendirik pakai ntah pa pe..sebab jenis simple..

    ReplyDelete
  18. diana amir mmg cantik bila bertudung.nampak sopan sgt berbanding dgn dulu.alhamdulillah dah samapi hidayah utk dia..
    heliza mmg dari AF lg dah terserlah kecantikannya..lembut je muka

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠