Hadiah Topup Dah Sampai

Author : Cik Rose Cute | 12:57 PM | 13Total Comments |
Baru dapat update blog...Pagi2 lagi aku dah sibuk mengemas gelas-gelas yg berada di bawah kabinet aku....macam2 habuk ada...tahi lipas,lipas dan telur lipas.Satu lagi yang aku sakit hati cik anai-anai sibuk buat rumah kikiki...Aku cakap kat my hubby,korang nak tahu my hubby cakap "dia pun nak hidup jugak...biarlah..." tue jawapan dia....aku gelaklah dia jawab camtuekan...bila fikir balik memang betullah kikiki....

Nie hadiah topup yg sampai petang semalam...banyak jugak hadiah giveaway menang...tapi hadiahnya tak sampai2....tue yg tak ada mood nak join contest sangat sekarang kikiki....My hubby nak jugak topup free nie...tak malukan kikiki (gurau jer) Walaupun dia tak mintak aku tetap offer untuk dia....

My Note: Sekarang nie ada mood nak mengaitlah kikiki...dah lama tak mengait.Siapa pandai mengait?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. bestnyer!! farisha pun ade menang top up tapi rm5 je..huhu..tahniah menang GA!

    ReplyDelete
  2. samalah kita CR..br semalam kemas dapor...heheheh...best laa dpt topup free....mengait ???..suka-suka..minat-minat..hehehhhe..nnt syer gambar nak tgk gak.....

    ReplyDelete
  3. haha!!!sempoi je jwpn cik hubby cik rose tu..hikhik

    ReplyDelete
  4. Wah! CR pandai mengait ka? Bleh geng ngan kak Tihara la yek..M ni mmg tak berseni tangannya..ha ha

    ReplyDelete
  5. Isteri saya sangat suka mengait, bukan suka sebarang suka, memang suka tahap giler tuuu...Mcm2 hasil kait dibuatnya hingga terciptalah pakaian, cadar, malah sulaman dlm bentuk crosstich yg kini menghiasi ruang tamu rumah saya adalah juga hasil seni kait ciptaannya...

    ReplyDelete
  6. wah tahniah tahniah dapat topup free...
    eh mengait? memng suak tgk orang mengait, tapi bila sendiri nak mengait ni memang tak pandai.. nak belajar la..

    ReplyDelete
  7. rezeki tu...alhamdulillah...=)

    ReplyDelete
  8. sy skrg pun dah kurg aktif join CGL ni... :-)

    ReplyDelete
  9. wah dpt topup free beshnyer..kak rose cek x duit yg wani masukkan tu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠