Kenapa Burung Tidak Hinggap Di atas Kaabah

Author : Cik Rose Cute | 10:21 AM | 15Total Comments |
Terdapat banyak burung burung berterbangan mengelilingi kaabah seolah olah penjaga kepada kaabah yg tersergam indah di Mekah tersebut....Korang pernah terfikir?
Persoalannya.... kenapa burung burung tersebut tidak hinggap di kaabah dan tidak menjatuhkan najisnya (atas kaabah) dan burung2 itu hanya mengelililingi kaabah sahaja tidak seperti burung lain yg hinggap didahan pokok......."MAHA KUASA ALLAH YANG MAHA MENGETAHUI"



http://i.imgur.com/np4Xj.jpg
Pada siang hari Kaabah akan nampak kecil & rendah tapi pada malam hari ia seolah besar & tinggi. Itulah kuasa Tuhan,power of God. Burung2 tidak akan terbang atas Kaabah. Burung pun tahu kehebatan Kaabah….dan mat salleh pun not deny this fact…why? READ THIS FROM “BELIEVE IT OR NOT” BOOK!
P/s : burung juga tawaf mengelilingi kaabah sama seperti umat islam. betapa agungnya Allah Yang Maha Esa. Allahuakbar. Subhanallah.
sumber

My Note:Aku teringin nak tengok keindahan Kota Mekah dan tunaikan Haji....Tercapaikah hasrat hatiku....


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00 






Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. nice info :) semoga ape yang cik rose hajati akan tercapai :)

    ReplyDelete
  2. harap dpt jugak pergi ke tanah suci 1 hr nnti..

    ReplyDelete
  3. Aah la kan..baru terpikir..ALLAH MAHA BESAR..

    ReplyDelete
  4. Subhanallah... M pun sama CR teringin rasanya nak ke sana..sama2 la kita berdoa, semoga Allah permudahkan kita untuk ke sana nnt.

    ReplyDelete
  5. oh baru tahu. tq share cik rose. ;)

    ReplyDelete
  6. insyaALLAH...semoga Allah makbulkan doa' kita utk menjejaki tanah haram... ^_^

    ReplyDelete
  7. insyaallah..teringin jugak hajat dihati ni..

    ReplyDelete
  8. mogga kita semua dapat jejakkan kaki ke sana..

    ReplyDelete
  9. SubhanaALLAH...
    teringin nak kesana...

    ReplyDelete
  10. Subhanallah, memang buasar kuasa allah..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠