Makan Pizza

Author : Cik Rose Cute | 11:23 AM | 22Total Comments |
Nie story kami sekeluarga makan pizza kat Giant tepi Higway kesas....Siapa yg tinggal kat Shah Alam tahulah higway tue kat mana...Kitaorang pergi bulan puasa hari tue...storynya dah lama tapi baru hari nie aku nak story gan korang....Ada cerita lucu di sebalik kitaorang makan pizza....Sebelum tue saksikanlah  gambar di bawah sebelum pizza sampai kikiki...

Gambar Gedik Sikakak....

Gambar gedik Syifa...

Mak oiii!! nie ketua samseng mana nie? kikiki (jangan marah ya cayang gurau jer)
Gambar gedik Haziq...pergi mana2 mesti main tab ibu...tak pernah tak main....Tapi elok jugak...tak adalah dia boring...Perangai si haziq nie kalau pergi sesuatu tempat cepat boring...

Nie aku punyer makanan....tak pernah tak order sphagetti kalau aku pergi pizza...bising hubby aku...kikiki

Yang nie pulak hubby aku order...yang kecik nie pun tak habis tau...anak2 aku tak suka makan pizza....dorang lagi suka Mcd gan KFC jer...ibu dan abah jer yg melantak benda nie...huhuhu naik buncit perut aku...tau...
Gambar kat atas tue pilihan untuk budak punyer....ada lagi pizza...lupa nak snap gambar.....

Air nie sedappppp....anak2 aku suka....memang sedapppp siapa yg pernah pergi pizza pasti  tahu air nie sedap.....nampak tak resit tue....kikiki...aku nak buat dialog kisah lucu...kitaorang makan pizza guna kupon vaucher tau...hubby yg dapat...

Hubby: Ibu....kenapa resit nie ada kat kita...
Aku: Itu tandanya kita dah bayar kot...
Hubby:mungkin kot...sebab vaucher kita tadi ada pada diakan...tapi balance nie lebih sikit dari vaucher kita...
Aku:Dapat diskaun tue yg... tak mintak balance....Tak kisahlah...janji makan dulu....

Pastukan...aku dan famili aku selesai makan...yalah perut dah kenyang apalagi mesti nak balik...pukul 5.00 nak bangun sahur...waktu tue pun dah pukul 11.00 lebih...Bila dah hampir gan kereta...tiba2 ada orang panggil....

Budak Pizza: Bang! Bang! bang!....abang dah bayar ke belum? ,hubby aku tengok aku...aku tengok dia...
Hubby: Dah bayarkan....tadi vaucher tue dah ambik...
Budak Pizza: Nak tengok resit?
Hubby: Ibu mana resit?,aku bukak handbag ambik resit pastu kasi kat budak pizza.
Budak pizza: Belum bayar lagilah bang ada balance rm 5.00...
Aku: Oh ya ke...ingat tadi balance  tak payah bayar hihihi...
Budak pizza:Mana boleh...nanti saya pulak kena bayar....,
Aku:Nasib baik adik sempat panggil...kalau tak akak tak bayar rm 5.00 tue....
Budak pizza: nasib baik....

Budak2 pizza tue gelak jer....aku rasa malu pun ada...padahal sebelum nie tak pernah jadik kisah macam di atas tue...Korang pernah tak?


My Note:Nak beli tali skipping untuk orang dewasa...korang rasa kat mana ada erk?


Click HERE to earn extra money!

Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00





Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. Geramnya tgk syifa. Pipi tembam..mata bolat.

    Hurmmm...dah lama tak mkn pizza.

    ReplyDelete
  2. Terlupa bayar tak pernah, terlupa ambil brg yg dah dibayar pernah jadi banyak kali. Kdg2 dah smpai rumah baru ingat duit bayar tapi brg tak ambik. Mungkin ketika tu kepala sdg pikir msalah negara kot...hihihihi..

    ReplyDelete
  3. haha..comel syifa.... tgk pun dah tau air tu sdp..apatah lagi rasanya!

    ReplyDelete
  4. pernah tgk cina n the gang makan tak bayar...tp budak pizza smpat panggil klau tak masaklah budak pizza tu nk mbayarnya....=P

    ReplyDelete
  5. Alahai nasib baik budak pizza tu panggil hi hi..M kurang skit makan pizza ni...

    ReplyDelete
  6. skrg dh jarang mkn kt pizzahut, prefer pizza papa ngn dominos....

    heheheh

    ReplyDelete
  7. nih deqla punye log masok : misznorumara n pasword : 16102005

    tp boleh ke template mcm deqla tu diedit gitu? nanti kak rose try tunjuk kat deqla dlu bole takk? nk tgk sesuai x.. tq kak rose.. :)

    p/s : dont publish komen. hihi

    ReplyDelete
  8. jarang mkn pizza, kalau mkn bungkus bw balik.. :)

    lawak pun ade..hihihi.. :)

    tali tu, cuba sis cari dekat kedai sukan... msti ada.. :)

    ReplyDelete
  9. sedapnya tengok spaghetti tu.. ahh lapar!

    ReplyDelete
  10. Selalu makan pizza tapi belum pernah guna sebarang vaucher.

    ReplyDelete
  11. lorh yeke?? kalo byk sgt nk kena edit blk xpela kot kak...nanti pening deqla.. haha..deqla x pakar pun bab edit2 blog ni..hukhuk.. thx kak rose.. :)

    ReplyDelete
  12. aduhh pizza
    dah lama x makan nie
    selalu hubby x suke makan
    bukan main sue syifa tuu ;)

    ahaaaaaaaa sib baik budak tu panggil , kadang2 tu x perasan kan ..
    alahh budak tu punn rm 5 aje poon ngehx3

    ReplyDelete
  13. pizza dekat sangat kat cni,..tapi baru pernah makan sekali ... mia suka kfc...hihihi..lawak laa CR... tali tu,..kat pasaraya giant/tesco semua ada cari kat bahagian sukan...izan ada tali tu...sekarang dok dlm stor..tak larat dah nak lompat..hiihiihi

    ReplyDelete
  14. amboi adik syifa. dah makin bambam skang ni ye

    ReplyDelete
  15. tu dia... malunya Ai... hehehehehehe
    saya memang tak makan pizza sebab tak suka.. jangan la saya mengidam makan pizza tak nak saya.. hehehehehehe.. Syifa comel gebu nya pipi...

    ReplyDelete
  16. pizza sedapnyer lm xmkn hehe...

    ReplyDelete
  17. sedondon lak bj adik ngan kakak ye..
    sy tau kat mane tmpat tue.. (sy kn dok s/alam, ngehehehe.. XD)

    uish.. nsb baik bdk pizza tue pgl akak blk..kalo x, rugi la pizza hut rm5, hehe.. XP

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠