Hadiah Tudung Pasmina Dah Sampai

Author : Cik Rose Cute | 10:38 AM | 35Total Comments |
Baru selesai jejak korang...barulah aku update entry.....Semalam tak sempat nak update pasal hadiah nie....hari nie baru dapat update...

Hadiah tudung nie sampai semalam...sangat2 cantik tudungnya dan senang di bentuk...aku suka jugak kalernya boleh macing semua baju...."nanti jalan boleh ibu pakai tudung tue.." kata si haziq anak lelaki aku kikiki....Aku pun tak sabar nak pakai....tunggu nak keluar baru pakai....

Kat sini hujan turun gan lebat....dari malam tadi sampai sekarang...sejuk giler...rasa nak sambung tido...tempat korang hujan tak?



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00  


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

35 comments:

  1. tmpt yana pon hujan dr mlm td. nie baru reda sikit .. mmg cntik tudung tue ^^

    ReplyDelete
  2. cantik tudung tu..alhamdulillah :)

    kat sini hujan tp tak lebat sangat..hari ni mandom

    ReplyDelete
  3. cantik selendang tuh, tp kalu dana... mmg tak reti lah nk pakai hehehe...

    kalu ujan ribut sekali pun ttp kene pg keje kak...huhuhui

    ReplyDelete
  4. semlm pun sy ade dpt hadiah, malas nk update lg, hoho..

    lawa aa pashmina tue. sy nie mmg suke pki pashmina.. nnti akak snap pic pki pashmina nie, ngehehehe.. XD

    ReplyDelete
  5. cantik.. cer bukak.. mesti nmpk lg cantik...hihi...tahniah...

    ReplyDelete
  6. Kat sini pg2 td hujan jgk..tp skarg dh ada matahari blh la jemur kain..:)

    ReplyDelete
  7. nak tudung jgkkkkk..hihihi
    hujan..cni pg d time subuh lebat sungguh :)

    ReplyDelete
  8. cantik pashmina tu.. (^_^)
    kat labuan ni hari2 hujan.. sejuk sangt.. apatah lagi bila malam.. aduhai.. rasa ank balut badan dengan 2 helai selimut tebal.. sejuk sangat

    ReplyDelete
  9. Tahniah! ;D
    best kan hujan2 ni?
    rasa mcm nk smbung tdo je xD

    ReplyDelete
  10. Sama la..kat sini pun ujan..golap yo..hehehe..

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat tudung...Tahniah CR.Tempat akak pun hujan dari malam tadi.

    ReplyDelete
  12. penang pun ujan..dr malam ke pagi,dr pagi ke petang,dari petang sambung sampai malam plak..cuma ari ni nampak gak la sinaran matahari wlaupun agak mendung

    ReplyDelete
  13. Putrajaya pun hujan...sedar2 bangun nak siap gi kerja, baru perasan, eh! hujan ke malam tadi?? hehehe... tak rase dingin pun.. alaa... kes istimewa ibu hamil camtu la kan cik Rose, hehehhehe...

    ReplyDelete
  14. akk x pandai pakai tudung macam nie huhuh
    dikk sini punn ujan lebat
    sejuk jee .. malas nak gi kerja pagi tadi keke ;)

    ps : rose .. akk dah godey2 dan dah jadi kat shout tuu dik .. anyway thanx dikk rajin melayan akk nie .. kalau ada apa2 yg akk x tahu , akk tanye layie ye dik .. YQ ;))

    ReplyDelete
  15. untung cik rose dapat pashmina cantik..sekarang cuaca tak menentu..kalo hujan waktu malam syok tido sbb tak panas sangat..hehe

    ReplyDelete
  16. cntik!!tnkp la pic akak pkai lk..hehe

    ReplyDelete
  17. kat sini pun hujan pagi tadi..sejukkkk..

    cantik tudung tu..

    ReplyDelete
  18. wah..untung sis dapat tudung.. :)

    sini pun hujan lagi sis..mmg sejuk.. :)

    ReplyDelete
  19. sy xpandai nk pakai tudung jenis camni

    kat sini pun hujan jugak...almost setiap petang hujan

    ReplyDelete
  20. oh..tuka nama dia..haha..sha pun ada..MR A yg bagi..cehhh

    ReplyDelete
  21. yerla..sekarang musim hujan kan..wah dpt pashmina tu..tahniah CR

    ReplyDelete
  22. Melaram sakan la CR nanti hi hi...Kat sini pun hujan tak henti2 lg CR..

    ReplyDelete
  23. nanti dah pakai jgn lupa snap2. ;)

    kat sini br je hujan. tiap2 ptg mesti hujan.

    ReplyDelete
  24. tahniah,..dpt tudung..cantik...kat kg..hujan hari2..dari malam membawa ke malam..mmg sejuk...

    ReplyDelete
  25. cantik. saya pun ada tp tak reti nak guna. muahaha...

    ReplyDelete
  26. cantik tudung tu :-)

    samalah cr.. kat sini ujan je... dah bbrapa hari ujan..

    ReplyDelete
  27. cantik...sini tak hujan pun arini cik rose..

    ReplyDelete
  28. kat sini selalu hujan waktu petang. kilat guruh sume.

    ReplyDelete
  29. musim kak rose..huhuhu..tahniah kak dpt pashmina tu hehee :)

    ReplyDelete
  30. mesti cantik kan..
    nti bila dah pakai cuba share2 ckit dia pnya pic eh.hehe

    sni pun ari2 ujan jugak akak..smp malas nk g keja.haha

    ReplyDelete
  31. Nanti CR tgkap gambaq dengan pashmina ni na ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠