Surprise Vector By Mama Arina

Author : Cik Rose Cute | 5:59 PM | 28Total Comments |
Gembira hati bukan kepalang lagi....Dah lama aku teringin orang hasilkan vector gambar muka aku...Akhirnya aku dapat surprise dari mama yg sangat2 cute tue....Terima kasih mama...hasil senimu amat ku hargai dear....

Nie gambar aku yg tak berapa nak cun kikiki....

Vector hasil seni tangan MAMA ARINA ada sama tak hihihihi....Kalau korang nak surprise cam aku nie...selalulah jenguk blog mama arina dan komen okey...Hati berbunga2 cam blognya mama arina kikiki


Click HERE to earn extra money!

Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

28 comments:

  1. cantik'y .. saya pun t'ingin nk ada vector sniri jgakk ..

    ReplyDelete
  2. sama kan??!! hehehe.. memang dasyat la mama arina tu..

    ReplyDelete
  3. wah..CR pula dpt yer selepas deqla...terasa nak jelez laa..mama arina pilih gambar hok cun jer..huhuhuh...sedey..tapi gembira untuk CR....tahniah yer.... :)

    ReplyDelete
  4. wah untungnyaaa...sama laa..hehe pandai mama arina buat kan..

    ReplyDelete
  5. Wah cantik lah ! Jelesnya ! Awk dpt vector . Saya tak pernah dpt vector pun :(

    ReplyDelete
  6. Bertuahnya Cik Rose..memang sebiji!!

    ReplyDelete
  7. Bertuahnya Cik Rose...memang sebiji!!

    ReplyDelete
  8. tringin nak bt vector.ingatkan senang,rupanya leceh betul.hahaha......hebat betul beliau...

    ReplyDelete
  9. sebijik sama..... dan comel sangat...nak g terjah mama arina kejap

    ReplyDelete
  10. nah tulah hasil dan hikmahnya berkawan baik dengan blogger maya. tahniah ya ...baiknya Mama arina kit tu kan. big bos GSF tu..

    ReplyDelete
  11. dh tgk kt blog mama arina..wah sebijik ni hehehe

    ReplyDelete
  12. Wahhhh.. cantiknya ;D
    best la ad org tlg buatkan ^^

    ReplyDelete
  13. aik? ada entri khas rupanya..thanks so much dear :)

    ReplyDelete
  14. best kan che rose =)
    sejibik sama tau ;p

    ReplyDelete
  15. wah samalah... sekali pandang pun dah tau tu vector cr..

    ReplyDelete
  16. mmg lawa la vector tue kak..
    ptt le sy tgk header akak dh b'tukr, hehe...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠