Segmen:Saya Bloglist September Bertuah

Author : Cik Rose Cute | 2:02 PM | 23Total Comments |
 
Nak Join Klik Banner Di atas.
Hari nie Blog Pencinta Pink menganjurkan "Segmen:Saya Bloglist September Bertuah" untuk mencari bloglist bulan september...Sesiapa yg ingin  menjadi bloglist blog pencinta pink  jom join segmen nie...


Syarat untuk join:

1)Buat satu entry yang bertajuk "Segmen:Bloglist September Bertuah"
2) Mestilah follower blog Gadis Pecinta Pink
3)Copy dan paste header ini dan Letak kan di dalam entry segmen ini..

             
             



4)Dah siap ikut step 1 2 3  boleh lah publish dan hantarkan link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini .

5)Semua yang join bakal di masukkan ke bloglist September dan bloglist ini hanya kekal untuk bulan September sahaja.Nanti bila dah update senarai peserta korang boleh lah blogwalking okey(^_^)

Istimewa Kali ini:

1)4 orang peserta bertuah yang menyertai segmen ini akan mendapat hadiah topup RM 5 setiap seorang.
2)1 set frebieees navigation bar untuk seorang peserta bertuah.
3)1 header dan footer blog untuk seorang pemenang.
4)4 peserta bertuah bakal di review blog.

Korang semua wajib Follow dan like semua sponsor di bawah ini okey:

3)Sandra - (FOLLOW) dan (LIKE)

Kalau rajin like lah sekali page Gadis Pecinta Pink (tak wajib) hehe.baru create semalam..ahakzz :
Semua pemenang bertuah akan di pilih melalui khidmat Random org..
Tarikh tutup segmen:19 September iaitu pada jam 11 malam..
 

Semua syarat2 tue aku copy di blog beliau...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. gud luck dik


    ps ; rose buat tutor kat mana ??

    ReplyDelete
  2. jln2 sini jmpa segmen..wah look interesting!!

    ReplyDelete
  3. header dia cantik cr buat ke..nice :)

    ReplyDelete
  4. rajin yer...CR..shoutbox izan lari ke tengah bila..lepas godek2 nak letak latar belakang..hhuhhuu..camna eks..

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen dan goodluck! :)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen utk semua..

    ReplyDelete
  7. Good luck..bulan ini tak larat nak join segmen.
    Tengah sibuk ngan segmen sendiri..heheheh

    ReplyDelete
  8. waa...dh lama rasanyanya xjoin segmen..

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah nk try join

    http://gilamodified.blogspot.com/2012/09/3-open-house-1-drift-show.html

    ReplyDelete
  10. Datang singgah ke blog kawan-kawan.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmensaya-bloglist-september-bertuah.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠