Doa Duduk Antara Sujud/Panduan Watu Solat

Author : Cik Rose Cute | 2:13 PM | 12Total Comments |
TAHUKAH KAMU.....

Doa duduk antara Sujud yang kita selalu baca laju2..
tahukah maksudnya??
Rabbighfirli (Tuhanku, ampuni aku)
Warhamni (sayangi aku)
Wajburnii (Tutuplah aib-aibku)
Warfa’nii (Angkatlah darjatku)
Warzuqnii (Berilah aku rezeki)
Wahdinii (Berilah aku petunjuk)
Wa’Aafinii (Sihatkan aku)
Wa’fuannii (Maafkan aku)


Sebarkan dengan menekan perkataan "SHARE" Kepada rakan rakan yang lain.:) Mudah mudahan diberkati dan dikurniakan Pahala oleh Allah s.w.t
INSYAALLAH :)






Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. entry yang amat berguna cik rose, tq for sharing this info, hari2 baca pon masih tak ingat lagi makna bacaan tu, tq

    ReplyDelete
  2. bagus ni cr..nanti nak save kat desktop background...

    ReplyDelete
  3. Good info. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  4. Selama ni setakat baca laju2 sahaja maksudnya tak phm pun..
    thanks for sharing
    tu org kata kalau kita paham bacaan dalam solat inshaAllah senang kita nak khusyuk dlm solat ^^

    ReplyDelete
  5. Good sharing CR...untuk panduan seharian,Tq untuk peringatan ni,.

    ReplyDelete
  6. waktu bebudak dulu, selalu baca laju2.. tapi bila dah faham makna dia.. xbaca laju2 dah..sebaliknya pelan2 smbil mengahayati.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠