Tahun 1990

Author : Cik Rose Cute | 9:18 PM | 26Total Comments |
Perasan tak followers 1990...rindu pada tahun nie...banyak memori....hihihihi....Aku nak ucapkan banyak2 terima kasih kerana sudi  follow blog aku yang tak seberapa nie...Cayang korang semua muuuaaahhh.....lagi 10 orang nak cukup 2000...Siapakah gerangannya...?


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. tahniah..mencanak-canak folower baru CR yer...1990..rasanya sekolah rendah lagi kan....

    ReplyDelete
  2. Klu CR nak tau masa tahun ni saya,baru tingkatan 1.

    ReplyDelete
  3. tahniah kakak hampir 2k follower heheee :)

    ReplyDelete
  4. bestnya...ibu blm smpai ke tahap tu...tahniah :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cik Rose!
    Tahun 1990 tu akak mula bekerja..

    ReplyDelete
  6. Boleh tak nk unfollow..pas tu tunggu follower ke 1999 baru follow balik...hahaha...jangan marah cik rose cute..

    ReplyDelete
  7. Hahah tak lahir lagi tahun tu xD
    lawa nombor follower

    ReplyDelete
  8. Wahhh.. Semakin banyak followerssssss.. Hee

    ReplyDelete
  9. wah...
    ramainya followers..
    tahniah2 :)

    ReplyDelete
  10. Wah dah banyak followers CR...tahniah...M dah tak ingat la memori thn 1990 ni..

    ReplyDelete
  11. thn 1990.. sy br umo 2 thn, ngehehehe.. XD

    congrats kak rose.. byk dh followers..

    ReplyDelete
  12. 1990 ..tahun 90'an.. ramai gak follower akak nie..hehe..

    ReplyDelete
  13. ramainya..tahniah.dan terima kasih sbb singgah blog sy:)

    ReplyDelete
  14. tahniah dik
    wahh dah cecah 1990
    akk baru 1920 ! .. ;))

    ReplyDelete
  15. cantik 1990...siapakan yg bertuah follower ke 2000 tu yer hehe

    ReplyDelete
  16. ye la cik rose..fieda rindu giler dgn taun 90 an ni..

    ReplyDelete
  17. alamak takleh nak follow dua kali ke.. nak jadi follower yang ke 2000 lagi la.. hehehehehehe.. :)

    ReplyDelete
  18. Wahh sampai juga akhirnya... tahniah2.. tak lama lagi cukup ler tuh..

    ReplyDelete
  19. wahh lg 10 dkt 2000..thniah akak ;-)

    ReplyDelete
  20. tahniah.. makin ramai followers :-)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠