Baru 14 Tahun Dah Jadik Model..

Author : Cik Rose Cute | 1:24 PM | 18Total Comments |
Wah!!! memang Muda, cantik, memikat dan menarik.Itulah gambaran supermodel berasal dari Brazil yang baru berusia 14 tahun ini. Di usianya yang muda, dia sudah mendapat gelaran supermodel . Jom! Kita  lihat koleksi gambar si gadis cantik ini, berikut gambar-gambarnya.














My Note: Muda lagikan....aku pun suka tengok mukanya cantik..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. Bak kata pepatah, Umur tidak menjadi penghalang.. :)

    ReplyDelete
  2. Manisnya......memang cantik!!!!!

    ReplyDelete
  3. wahh..mmg cntik pun..sesuai jadi model..

    ReplyDelete
  4. Salam Rose.Apa kabar?Lma k.atie xsinggah kat sini.Sihat ya?

    Mmg cantik model ni..comel jer mukanya :D

    ReplyDelete
  5. apa nama dia ek.. sje nak kenal.. heheh ^^

    ReplyDelete
  6. mmg cantik padanla jadi supermodel :)

    ReplyDelete
  7. tu dia, comelnya..bertuah sungguh miliki kecantikan camtu..

    ReplyDelete
  8. Rezeki dier kan Cik Rose?.. Harap ibubapa dier didik dengan sewajarnya....

    ReplyDelete
  9. mmg comel lah..x nmpk pun mcm 14 thn..cute je muka dia =)

    ReplyDelete
  10. cantik. cepat matang daripada usia sebenar.

    ReplyDelete
  11. cantik...umur bukan halangan hehe

    ReplyDelete
  12. woh beliau memang cantik.. tak heran boleh jadi model muda-muda remaja gitu

    ReplyDelete
  13. memang cantik..terpegun tgk muka dia

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠