DOA Untuk Anak Menduduki Peperiksaan





My Note: Bulan 10 nanti Si kakak nak periksa....


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 Doakan Aku Kurus... (◕‿◕):


  1. thanks cr share..

    *sy pun xpasti mereka yg xpntang leh amal or x.. tp rasanya cam ok kot.. sbb kita dah pernah bersalin kan :-)

    ReplyDelete
  2. thanks sharing kak rose...bagus ni :)

    ReplyDelete
  3. Tq atas share tip yg berguna nie.

    ReplyDelete
  4. selamat berjuang dalam apa jua peperiksaan yang bakal dihadapi buat anak2 kita semua..

    ReplyDelete
  5. sy rasalah ok je cr.. sbbnya sy tgk fungsi dia, xdalah fokus kpd org yg berpantang je.. lgpun ada yg komen mcm mereka ada je amal walaupun dorg xberpantang... :-)

    ReplyDelete
  6. bagus ni..terima kaseh sudi berkongsi sis.. :)

    ReplyDelete
  7. tqvm 4 sharing

    p/s sy da emel.nnt akk check ya

    ReplyDelete
  8. bagus perkongsian anda! terbaek
    btw, just in case nak follow blog ni http://blogzorroxx.blogspot.com follow la.tq ^^

    ReplyDelete
  9. aku doakan semua anak orang ok...hehe!

    ReplyDelete
  10. nice sharing kak..hari dorg bdk UPSR 2nd exam :)

    ReplyDelete
  11. Gud tips. Harap semua anak2 mndpt yg terbaik dlm peperiksaan hasil usaha mereka yg terbaik...

    ReplyDelete
  12. semuga anak cr berjaya dalam exam n in future :)

    ReplyDelete
  13. Nice sharing CR.. Semoga anak CR berjaya menjawab soklan peksa nanti

    ReplyDelete
  14. insya-allah dipermudahkan hendaknya... thks...

    ReplyDelete
  15. anak izan lambat lg nak periksa...hiihihi...tapi bgs info nie...mg kakak cemerlang nnt

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.