Aper jawapan nyer ekkkkkk......??????

Author : Cik Rose Cute | 12:17 PM | 17Total Comments |
Sajer suka2 nak tahu korang jawab apa? kikiki...nie aku copy dari FB kawan aku....

Click HERE to earn extra money!

Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. nak jawab tetibe je otak blank..canner?..haha..;)

    ReplyDelete
  2. Cicak mana boleh bercakap. Nanti bila kita jawab, kita pulak dikata jadi cicak B... hehehe...

    ReplyDelete
  3. haha....kena fikir satu hari ni, otak otai dah beku.

    ReplyDelete
  4. cicak B ckp ;

    padan muka! jatuh bangun sendiri!! haha

    ReplyDelete
  5. cicak a...jatuh..cicak b kata..chakchak....cicak..hiihihhi..tak tahulah CR

    ReplyDelete
  6. cicak b cakap...alamak mak ko....hahaha...muleh??

    ReplyDelete
  7. ermm.. ap agknya ye..
    cicak B mana reti cakap kot? xD

    ReplyDelete
  8. ermmm..dia dia kata ape ye...

    "ada aku kesahhh.....hahahaha"

    agaknya lah..

    ReplyDelete
  9. Cicak mana bley cakap...hehehe...

    ReplyDelete
  10. Hheeee, Cicak B hanya tersenyum sambil memandang, nak membantu tak mampu :D

    ReplyDelete
  11. Tak nak jawab la M takut dok terkena jd cicak plak..hu hu..

    ReplyDelete
  12. cicak boleh bercakap ke? adehhh...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠