Hanis Zalikha "Mad Market"

Author : Cik Rose Cute | 11:21 AM | 20Total Comments |
Korang Ada tengok tak? aku tengok malam tadi.....Seronok tengok Hanis mengacara rancangan tue...nampak okey dan tidak kekok....Nanti Korang Jangan lepas peluang menonton  Hanis Zalikha dalam "Mad Markets" setiap Rabu, jam 10:30 malam di TV9 ya....

Nie Episod 1 Jemputan Blogger Fames jugak Maria Elena
 
Dalam program " Shopping Travelogue".Hanis Zalikha akan mengembara ke seluruh Asia untuk memperkenalkan tempat tempat yang menarik dan sesuai untuk membeli belah (sumber : mynewshub ).  Pada yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang Hanis Zalikha..korang boleh ke blog www.inibelogsaya.blogspot.com . My Note : Hanis Zalikha pernah berlakon jugak....Siapa tahu?? hihihi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. alaaa tak tgk plk..mesti cunkan hanis2?nnt blegh tgk semula..rupanya nurul tak follow lagi blog cik ros cute nie..hehe baru follow ingat dah follow=)

    ReplyDelete
  2. ala terlepas peluang tgk malam tadi

    takpe minggu dpn kena tunggu ni, tapi time dia serentak pulak dgn saiful nita tu kan

    ReplyDelete
  3. semalam ada tgk kejap.. lepas tu anak saya nak tgk baby tv la pulak.. semangat dah saya nak tgk.. Hanis Zalikha tu

    ReplyDelete
  4. Tgk smalam rancangan tu. Iyer...dia pernah berlakon dalam rancangan 'Memberku Hawa'

    ReplyDelete
  5. pnh tgk dia brlakon cite momok dgn drama ape tah kt tv3 hari ahad tu hihi..skg mengacara plk? mkin glmer la die.. hihi


    pssttt... kak ros.. hby sy dok kg gjh.. kt RPA3 blkg pekan kg gjh tu hihi

    ReplyDelete
  6. beruntungnye hanis zalikha tu kan.dahla cantik, berbakat lak tu :)

    ReplyDelete
  7. alamak terlepas...xper next wekk boleh tgk...hope xlupa la hehe

    ReplyDelete
  8. x sempat tengok tetapi bertuahkan dia ni.. :)

    ReplyDelete
  9. xtengoklah semalam...cuma tgk zizan je.. :)

    psstt..nur cubit2 iklan.. :)

    ReplyDelete
  10. terbaek la...dulu pelakon..dah kjd pengacara pula..yg syoknya dapat melancong..hew..hew

    ReplyDelete
  11. sinngah 4 tempat nie plak, intresting.... :)
    skali pergi, mesti bukak selalu...

    http://sy.my/33u3
    http://sy.my/3323
    http://sy.my/33u8
    http://sy.my/31vj

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠