Syifa Batuk Dan muntah...

Author : Cik Rose Cute | 1:46 PM | 62Total Comments |
Dari malam tadi syifa nie tak sihat....tidur pun tak lena..mungkin kahak bertakung dalam tekaknya...yg tak keluar2...Update nie pun sambil riba dia...

sajer aku snap gambar masa kitaorang pergi giant....

suka sangat naik benda nie...benda nie gerak sendiri...tak payah masukkan duit...

berusaha untuk memusing stereng...

Apa dia tengok ntah..abah dia ada kat belakang...



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00  


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

62 comments:

  1. kesian syifa...get well soon ya...

    ReplyDelete
  2. alahaiii... siannya syifa. moga cepat sembuh ye.

    suka tgk syifa yg bam2... geram!

    ReplyDelete
  3. Kesian kalau tengok anak2 demam... anak zie pun baru baik demam..

    ReplyDelete
  4. kesiannya syifa...moga cepat sembuh ya

    ReplyDelete
  5. alala..tembamnya pp dia..ctk la header baru tu hehe

    ReplyDelete
  6. MUSIM LAH AGAKNYA KAN.. ANAK SY MINGGU LPS BARU KENE MUNTAH².. MINGGU NI DEMAM PULAK HUHUHUHUHU....

    ReplyDelete
  7. semoga anakanda cepat sembuh.. anak pok Nik pun kena mcm tu juga bulan lepas..admit wad 2 malam..

    ReplyDelete
  8. hope shifa cepat sembuh..
    tgk shifa cam okey je...can sihat je, hehehe..
    cute syifa...

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh ye Syifa..
    wah tak yah masukkan duit pun boleh gerak.. bestnya.. Haiqal kalau turun bandar memang nak main mainan macam ni. masalahnya setiap kali nak main kena masukkan duit.. lesapla duit kalau hari2 macam ni

    ReplyDelete
  10. Geramnya tengok pipi Syifa...kalau dekat ngan auntie M mesti dah kena cium puas2

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum rose...alahai cian nyer syifa cpt baik yer...:)

    ReplyDelete
  12. kalau kedaan berterusan jgn lupa bw pegi klinik ye.. :)

    sian dia, moga cepat sembuhh.. :)

    ReplyDelete
  13. moga syifa cepat sembuh... kita sebagai ibu ni mmg sangat susah hati bila anak2 tak sihat kan

    ReplyDelete
  14. mg syifa cepat baik yer..giant mana ni CR,..

    ReplyDelete
  15. Bestnya dia naik kereta tu ;P
    semoga dia cepat sembuh! ^^

    ReplyDelete
  16. semuga cepat sembuh yea syifa :)

    ReplyDelete
  17. alahaii kesiannye dekat syifa.. makan ubat kerap yee wahai si comel.. dia budak baik kan.. heheh.. saya takde adik kecik.. jadi menumpang kasih je la.. harap cik rose tak kisah.. :D

    ReplyDelete
  18. alahai... ciannyer syifa... geram pipi tembab... hehe... hope cpt sembuh k syifa...

    ReplyDelete
  19. Kena pergi cepat2 ke klinik tu,nanti merebak pulak sakitnya. Saya ada pengalaman anak dapat asma, memang kesian....

    ReplyDelete
  20. sian syifa...
    harap cepat sembuh...

    ReplyDelete
  21. aloor siannn syifa ..
    musim nie dikk
    kawan2 kat opis pun ramai yg ngadu anak2 demam dan batuk2 ..
    cuaca nie
    sini kejap2 ujan .. kejap2 panas huhu

    ReplyDelete
  22. Kesiannya..mesti tekak dia Syifa pedih tu...
    Budak2 ni aku memang risau..
    Hopefully cepat sembuh..

    Ini mesti bawa jalan2 naik kereta mainan..hilangkan sakitnya yek

    ReplyDelete
  23. anak2 sakit mmg buat mak tak tidur malam.

    ReplyDelete
  24. comellah..!!

    moga syifa cepat sembuh...

    ReplyDelete
  25. kesian anak kalau batuk berkahak ni..semoga syifa cepat sembuh

    ReplyDelete
  26. ciyannye si tomel ni.. moga cepat sembuh yaa... mamam ubat taw hee

    ReplyDelete
  27. Kesian syifa..cepat sembuh ye syifa..

    ReplyDelete
  28. comelnya pipi dye , huhuhuhu!!!

    semoga cepat sihat , sian dye ...

    ReplyDelete
  29. tak sihat la tu..cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  30. kesian, saya faham camne keadaan Syifa, anak saya pun cmtu..tp skrg dah beransur ok. cik rose p la clinic amik neb sbb diorg ni xpandai buang kahak tu takut nnt berkumpul lak..

    ReplyDelete
  31. kesiannya syifa.. harap2 syifa dah ok hari ni..

    ReplyDelete
  32. byk sungguh dgr berita budak kecik tak sehat. moge syifa cepat sembuh. ;)

    ReplyDelete
  33. Semoga syifa segera sembuh ye dear

    ReplyDelete
  34. Kesian dia. Anak sedara ee pun pernah kena camni. Tido kejap2 je. kesian tgk TT_TT

    ReplyDelete
  35. kakk.. minta no teponn!!! ganasnya...hehe.. kak drop kat blog yea..sweety xkn publish..janjii!!

    ReplyDelete
  36. kesian syifa.
    dia dah keyy ke kak?
    hope cepat sembuh :D

    ReplyDelete
  37. cepat2 sembuh ye syifa..
    nti leh naik kereta tu lagi.hehe

    ReplyDelete
  38. cepat2 sembuh ye syifa.. akak baby pun skg ni tgh diserang demam + flu

    ReplyDelete
  39. sian dia..bdk² tera nk besaq gitu la..mcm² hal..ehh cik rose dah lain pulak blog dia..rajin sguhh ekk..

    ReplyDelete
  40. Kesihannya....moga cepat sembuh ye syg.

    ReplyDelete
  41. Jenguk Syifa kat sini...dah sihat ka dia CR?

    ReplyDelete
  42. sekarang ni musim demam kot..sy br je sihat dr demam ni..batuk2 sesema jugak..
    hope adik get well soon

    ReplyDelete
  43. kesian syifa..klu anak2 xsihat mmg ssh hati...comel la syifa naik keta mainan tu :)

    ReplyDelete
  44. Sian Syifa, moga dia cepat sembuh ye.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠