Siapakah Followers Bertuah tue???

Author : Cik Rose Cute | 10:12 PM | 19Total Comments |
kikiki...tajuk yg membuatkan korang menyampah dengan aku....(Korang nak kutuk..kutuklah....I dont Care okey...speking omputih la pulok kikiki)

Akhirnya....sahabat-sahabat alam maya aku sudah mencecah 2000 lebih....Alhamdulillah....walaupun kita tidak mengenali...tapi tetap bercakap melalui post komen tapi aku tetap berpuashati gan korang  kikiki....Dunia berblog nie memang gila...Kenapa??...Sebab masing2 hanya mengenali di dalam blog...tidak pernah berjumpa dan bercakap...hanya sekadar menulis di blog....memberi komen melalui post komen betul tak? kikiki....Tapikan...aku bahagia tau....mengadap blog walaupun kebas punggung aku asyik mengadap kikiki...korang kebas tak?....(melalutlah pulak....nanti bising hubby aku kikiki...cerita pasal syifa main pusat pun bising kikiki...korang nak tahu...hari2 hubby aku baca blog aku....takut aku tulis benda merapu....)



yg aku follow aku tak kira...aku tolak nama aku...jadi adik nie yg dapat....takkan nama aku follow pun nak kira...ya dok...


Okeylah....followers bertuah itu adalah Terbaik Dari Mama N Abah  aku pergi ke blognya..tak boleh komen...camna nak tinggal pesanan...

My Note: Izan...tak sabar nak tahu kikiki...lawaklah izan...Bila kita nak jumpa erk?...masing2 sibuk...

Click HERE to earn extra money!

Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. akak lak hubby mmg tau ader personal blog tp bila dia tnya camner nak masuk sana, tak bgtaupn..

    bukan aper, tak bebas nak bebel, mklm le kitakan kaum wanita, sikit sbnyk ader penyakit tu..

    ReplyDelete
  2. wahhh dah 2k follower xD
    nak kena terjah juga follower lucky tu ^^

    Ad juga gmbar dalam list follower tu xD

    ReplyDelete
  3. alamak betul la xdpt nk comment xD
    harap2 dia sedar dan tukar to enable ^^

    ReplyDelete
  4. yeee...akhirnya dah sampai entry yg ditunggu...tahniah pada beliau...tak sbar nak tgk hasil yg dijanjikan..heheh...

    tu laa pasal..td baca kat fb pasal komen hubby CR..heeehe..samalah hubby izan pun dok pantau dr tempat kerja dia...tu tak berani tulis macam2 tu....kan...

    ReplyDelete
  5. Tahniah che rose.tq tgl byk gla komen kt blog.ni nurul reply smbil sakit gg.huhu..byk tok folower 2k..org permah memg ramai suka

    ReplyDelete
  6. wah3 follower dah cecah 2k ye.tahniah kpd si follower ke 2ribu 2..
    *sy pun kadang2 sampai kebas bontot ngadap blog*

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniah cik rose berjaya mencapai follower mencecah 2k.

    ReplyDelete
  8. Perghh..dah 2000 dah ye..hebatlah..!

    ReplyDelete
  9. Tahniah CR..makin meriah la kengkawan blog CR ni...

    ReplyDelete
  10. tahniah sis...dh 2k followers..bertuah followers 2 k tu hehe

    ReplyDelete
  11. wah...sama la hubby cik rose dgn izan ye..hubby saya tak reti nak ngintai2 ni..hihi

    ReplyDelete
  12. seronoknyerr dah cecah 2K, YM 1K pun tak cecah lagi, huhuhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠