Main Pusat Perut

Author : Cik Rose Cute | 12:51 PM | 32Total Comments |
hihihi korang ada tak hobi cam kat atas? Sebelum tido atau nonton tv sambil main pusat kikiki....Sebenarnya...tajuk kat atas tue bukan hobi aku okey...hobi anak aku si syifa...syifa memang menyusu badan lagi tau...sambil dia nek tangannya menjalar carik pusat  ibu untuk di korek hihihi...So sekarang tak payah aku nak sevice sebab dah ada tukang sevice...

Nie tengah mengadap tv dalam bilik si kakak....jarinya tengah mengorek pusat kikiki

See jari yg kedua telunjuk tue dalam pusat...Apa yg seronok pun aku pun tak tahu kikiki

Baru Perasan Ibunya nak snap gambarnya...terus tunjuk giginya yg bersih...(Hari2 syifa gosok gigi untie2 semua...)

 
 
 Alamak!!! nampak pusat syifa...malu..cekci hihihi...

My Note: Gambar di atas baru aku ambik semalam...muka baru bangun tido....Maknanya...nie adalah gambar yg paling latest....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. alolo..comeynya syifa dok uli-uli pusat dia..hehe

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/berminat-dengan-sukun-jom-tengok.html

    ReplyDelete
  2. gentel2 pas tu bau... cam tu ke? haha.. comelnyeeeee

    ReplyDelete
  3. kikikikiki...syifa rasa geli2 kot bila korek pusat.. :)

    ReplyDelete
  4. hihi comel je main ngn pusat sndri hiihi

    ReplyDelete
  5. Bersihlah pusat ibu mcm nih...ekekeke...

    ReplyDelete
  6. Mungkin itu lebih baik dari dia hisap jari sampai kecut. :)

    ReplyDelete
  7. kak,adik perempuan sy umo 12 tahun,masih lg maen pusat..haha!!
    tengah tgk tv,dia dok main pusat.tak paham btol sy.haha

    ReplyDelete
  8. perangai syifa sebijik mcm auni..suke korek2 pusat....

    ReplyDelete
  9. ahhaha macam2 budak2 nie
    cute je syifa tuu
    baikk nyee landing kan ;)

    ReplyDelete
  10. Conel gile..selalu dgr tinge la ubun2 kepala la..first time dgr pusat.lhehehe

    ReplyDelete
  11. alololo comelnyer syifa..ada hobi mcm tu erk hihi

    ReplyDelete
  12. MAcam2kan habit anak2.....syok ya Syifa korek pusat tu.

    ReplyDelete
  13. Amboi cekcinya Syifa...Main korek2 pusat plak na...

    ReplyDelete
  14. hhheheeheheh.. sebiji macam haiqal.. tapi haiqal suka korek pusat papa dia... bangun tidur atau sebelum tidur memang dia korek pusat papa dia.. kalau saya takleh la sebab saya tak seksi kat umah.. cuma dia suka korek biji mata dan hidung saya..

    ReplyDelete
  15. kekekeke.. saya si kembar tu suka saya garu belakang.. kalau tidak tak tido

    ReplyDelete
  16. samalah mcm anak gegurl saya...hehe...comel jer kan...

    ReplyDelete
  17. alaaaa...comeinye.. syok kot dok main pusat tu...

    ReplyDelete
  18. wow, seksi nyerrr

    p/s sy da sen ke email ni: ccherosliza@yahoo.com

    ada dpt or tidak?

    ReplyDelete
  19. comelnye...hihihi
    suka main pusat perut si syifa ni, kalau anak saya suka hisap ibu jari sambil main telinga orang, kalau tak dpt telinga orang main telinga sendiri lepas tu baru dia tidor.. macam2kan ^_^

    ReplyDelete
  20. macam2 stykle syifa nie ekk..tetap comel dengan tabiat menservis pusat ibu!hihi

    ReplyDelete
  21. jgn sampai ke besar sudah yer syifaa...

    ReplyDelete
  22. kekekeke......bestnya main pusat..
    Budak2 katakan....

    ReplyDelete
  23. sama cam anak bongsu sy masa kecil..hisap susu..tangan mesti gentel pusat..hihi

    ReplyDelete
  24. lorrr..mcm2 ye hobi budak tecik ni..maira ni suka gentel hujung bantal..kikiki..

    ReplyDelete
  25. takper lah kalu dia sendiri yg buat..kalu dia mintak tolong sesape ...kira bagus dah tu..alah comel nyer..

    ReplyDelete
  26. Sy smpai besar pon..brmula dr baby..hahahaha..x bole buang .. Haha

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠