Mulut

Author : Cik Rose Cute | 11:33 AM | 28Total Comments |
My Note:Cuba kita renungkan bersama....Semoga kita tidak tergolong dengan mulut jahat...


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00  


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

28 comments:

  1. kerana mulut badan binasa..huhuh..semoga kita semua tidak terglong dlm mulut jahat

    ReplyDelete
  2. betol tu.. syurga isteri di bawah tapak kaki suami.. moga2 kita menjadi isteri yg solehah..amin... :)

    ReplyDelete
  3. insyaAllah..akan cuba perbaiki diri sendiri ni..kdg2 x sedar terlepas cakap..hihi

    ReplyDelete
  4. takut..wahai mulutku jgn lah terkeluar kata2 yg boleh mengguris hati suamiku..amin

    ReplyDelete
  5. hari-hari kena muhasabah diri, tanya kt husben jika ada tersilap kata, tertepuk tampar, ter-kureng masak.hehe.Moga mendapat redha suami dan seterusnya Ilahi. amin..

    ReplyDelete
  6. tu la kan, kena hati2 dgn mulut..nauzubillah

    ReplyDelete
  7. Salam Cik Rose, betul tu.. saya stuju dgn kata2 di atas.. hope kite dpt menyedari kesilapan kita, jika ada kite sakitkan hati suami kita...

    ReplyDelete
  8. tidak.. tidak.. jauhkan saya.. semuanya nak jaga :)

    ReplyDelete
  9. Kata-kata yg lahir dari mulut kita blh menggambarkan siapa kita yg sebenarnya..

    ReplyDelete
  10. nauzubillah..xnk jdi mulut jahat..

    ReplyDelete
  11. Setuju ngan quote tu...Nauzubillahiminzalik

    ReplyDelete
  12. Semoga kita menjadi Isteri Solehah, Aminn ;)

    ReplyDelete
  13. xkira dgn suami or siapa, kita kne sntiasa jaga mulut kan..

    ReplyDelete
  14. sebaiknya masa marah..kita cuba diam dan bertenang dulu...kalo tak ntah hape2 yg keluar dr mulut ni haa...pastu menyesal...huhuh

    ReplyDelete
  15. Ya..moga kita tidak tergolong dalam kelompok itu..

    ReplyDelete
  16. jaga mulut sndri :) jgn jdkan mulut itu binasa..hehe..thnks kak atas infonya//

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠