Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam

Author : Cik Rose Cute | 7:14 PM | 51Total Comments |






Nak join klik banner di atas

Syarat2 tengok di bawah okey

* Buat satu entry " Jom tingkatkan followers sampai lebam "
-letak banner kat entry
* Letak jumlah followers korang * yang sekarang *
- terpulang nak printscreen ke hape ke.
* Letak link entry yang korang buat kat dalam kotak komen di bawah entri .
* Last , follow blog penganjur segmen - semua peserta akan difollow back .



My Followers:




Dah siap memenuhi syarat...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

51 comments:

  1. gud luck dik, akk nie dah lama x der mood nak bersegment huhuh

    ReplyDelete
  2. gud luck dik, akk nie dah lama x der mood nak bersegment huhuh

    ReplyDelete
  3. tahniah CR..menang NOVEL "curi-curi suka" dari Ez

    www.eqbalzack.com/2012/09/curi-curi-suka-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen ^^
    semoga bertambah follower inshaAllah

    ReplyDelete
  5. Done ! Rajin rajin lah blogwalking yaw untuk tingkatkan traffic dan follower . (*Senarai peserta telah dimasukan)

    ReplyDelete
  6. kak rose slamat bersegmen hehee :)

    ReplyDelete
  7. Kalau tak lebam macam mana? Apapun...selamat bersegmen, gud luck!!

    ReplyDelete
  8. salam singgah BW sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  10. follow u dr sgmen yg sama. hit me back :D

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  14. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  15. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html
    jum follow saya awak!

    ReplyDelete
  16. Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. I'm done following you!
    follow me back ^^

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  19. sinngah n follow ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  21. Kunjung ke sini di malam hari`
    Sambil baca entry sambil follow sekali`
    Dari segmen yang sama :)


    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. salam singgah dari segmen sama...:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  23. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah pnah follow sini dah..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. saye pon dah follow awak..follow back ye :D

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  26. Dari segmen yang sama ^^ #2047
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  27. Dari segmen yang sama ^^ #2047
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  28. kite folow sini dr segmen yg same..salam perkenalan awk =)

    http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  29. salam, singgah sini dan follow juga. salam perkenalan. Keep in touch ye/ :)

    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  30. salam ziarah sini....dah follow sini kunjungan balas terima kasih visit me..

    mselim3.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  32. follow u dear
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  33. Singgah Sini...Meh join segmen ne

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  34. hai !!! singgah & follow sini,,dari segmen yang sama !!

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html


    azney shamsuddin

    ReplyDelete
  35. Hallo,Hallo...
    Done Follow You...
    Kalau Sudi,Follow La Balik...

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  36. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  37. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

    kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

    ReplyDelete
  38. sudaa follow blog awk. follow blog saya plak.

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  39. Datang dari segmen yang sama.Follow here jum ke blog saya dan be my follower ^_^

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  40. Hy,
    Saya dari segmen sama,
    saya followers awak yang ke- 2079
    sila follow saya di sini,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  41. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  42. salam.. hye..
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  43. done follow awk..jgn lupe singgah and follow saye... :)

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  44. Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

    ReplyDelete
  45. follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    jom singgah balik...maaf lambat

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠