Cutenya Tizz Zaqyah Potong rambut

Author : Cik Rose Cute | 11:20 PM | 27Total Comments |
Lihat  penampilan baru Tizz zaqyah dengan rambut pendeknya..cute tak? nampak sweet dan muda kikiki...


Aku ambik gambar nie dari blog nuriz...Kenapa Tizz Zaqyah potong rambut? ada sebabnya tau....

Sekarang ni Tizz Zaqyah dan buah hatinya Remy Ishak sedang menjalani pengambaran drama bersiri Cinta Jangan Pergi arahan Kabir Bhatia. Drama itu akan disiarkan di tv9 dengan 26 episod dan skrip ditulis oleh Mira Mustafa khas unuk watak Tizz pegang dalam tu.
Dalam drama tu jugak memerlukan Tiz memotong rambutnya pendek dan pelakon Nur Kasih itu tidak keberatan untuk mengorbankan rambutnya yang panjang sebelum ini..tidak lah pendek sangat rasanya, masih lagi Tizz Zaqyah kelihatan ayu dan cantik dengan rambut paras bahu tu :) kan
Kabarnya drama Cinta Jangan Pergi mengisahkan cinta antara mereka berdua, mungkin penulis dah bayangkan awal lagi watak memang nak beri kepada Tiz dan Remy. Pasti meletop jugak lah cerita tu nanti…emmm nasib baik lah tv9 ambik dulu cerita ni,,kalau lah dapat kat astro jenuh lah nak kena langgan channel lain semata mata nak tengok drama macam Adam dan Hawa.
Pada Oktober nanti Tizz dan Remy akan berangkat ke kota London dan Paris untuk menjalani pengambaran bagi drama itu. Mesti indah indah pemandangan yang akan dipaparkan dalam drama tu nanti…Kabir Bhatia memang best..
Tizz sebagai Lea Soraya dan Remy sebagai Khalil. Watak Tiz seorang gadis yang tahu menguruskan kehidupannya dgn teratur dan yg pasti rambut Lea Soraya pendek bukan rambut palsu :)

Kredit Dari Blog Nuriz

My Note:Couple lagi mereka berdua ya...hari tue ada gosip kejap pasal dorang nie....hihihi...
Click HERE to earn extra money!

Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. Rasanya kalu dh biasa rmbt pjg nk2 artislah selalunya bja ptmg rmbut pendk paraqgp bhu mdmg nampak lg chantek.

    ReplyDelete
  2. Mesti best cter ni kan.. Hehe.
    Semakin cantik Tiz Zaqyah ni..

    ReplyDelete
  3. Wah Remy digabung sekali lagi dengan Tiz..sure meletup!!

    ReplyDelete
  4. macam x pendek sangat sahaja.. masih normal.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. org dah cantik kak, apapun nmpk cantik..tp dia ni lagi cantik dan manis bertudung...huhu

    ReplyDelete
  6. kiut jugk dia potong rmbut kn hihi

    ReplyDelete
  7. wah semakin cantik la.. Syukurla hubungan dia dengan Remy masih berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  8. cantik..nampak cute je..best eh belakon ngan buah hati hehehe

    ReplyDelete
  9. nmpk lebih muda kalau rambut pendek hihi~

    ReplyDelete
  10. cantik2 :)...mesti best cerita tu nantikn :) jmput follow kmbali :)

    ReplyDelete
  11. org lawa potong rambut stail apa pon lawa hehe

    ReplyDelete
  12. setuju gan DL..owg dah cantek wat cmna pon tetap cantek..

    ReplyDelete
  13. Salam Cik Rose Cute, hehehe..

    hurm... Tiz Zakyah potong rambut ekk.. takpe, rambut dia cepat panjang, tapi cute kan cik rose, cam cik rose Tiz Zakyah tu, heeeee~

    ReplyDelete
  14. hai,sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

    jemput join..=)

    ReplyDelete
  15. hana paling suke tiz zaqyah ;) comell la dye tu..

    ReplyDelete
  16. Tiz mmg cantik..rasanya mcm mana rambut dia pun dia akan tetap nampak cantik...

    macam seronok je drama ni kan...

    ReplyDelete
  17. kulit dia putih..cantik rambut camana pun..suka tgk dia dalam nur kasih..sbb dia pakai tudung !!

    ReplyDelete
  18. Orang dah cantik, makin cantik la lagi....tapi Kalau pakai tudung lagi terpelihara kecantikkan tu..hmmmmmm^_^

    ReplyDelete
  19. mesti best cita ni...comel jer tizz rambut pendek

    ReplyDelete
  20. lagi nampak cute.. nak potong jugak..feel tizz..kih2..

    ReplyDelete
  21. Mcm ala korean pulak style rambut Tiz gitu..hehehe..die dgn Remy still on erk?ingtkn dah....huhuhu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠