Salah eja atau type...

Author : Cik Rose Cute | 3:26 AM | 55Total Comments |
dah pukul 3 pagi....mata tak mau lelap....dengan bertungkus lumus aku membalas jejak korang yg singgah sini....
Terlebih dahulu aku nak minta maaf kat korang..kalau komen aku salah eja kat blog korang ya....almaklumlah aku balas jejak korang guna tab aku yg comel nie....
komputer aku masih sewel...hari ahad lepas baru in store tapi still masih sewel...dahlah bayar rm 50.00 sekali in store rabak duit hubby aku....(nasib baik hubby aku memahami isterinya yg tercinta kikiki)
Malam tadi hubby aku bising...dengarnya...hubby aku nak pi hantar kedai yg kitaorang pergi hari tue...kalau dorang charge jugak aku tak tahulah....Hubby aku cakap...kalau dorang charge tak payah....buat rugi jer...tetap tak okey.....


my note:boring betul guna tab nie....dahlah kecik....terbeliak mata aku nak type  huruf2 nie...dah lama aku pakai tab nie...tapi still tak tahu guna....nak ambik gambar dari tab nie nak letak dlm entry pun..aku tak tahu lagi....huhuhu....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

55 comments:

  1. haha mmg susah nk type guna tab ni ;P
    xpe lah nk buat mcm mana kan? xD

    ReplyDelete
  2. kena guna yang besar lagi la CR.

    ReplyDelete
  3. takpe takpeee .. dimaafkannn .. huhuuhu :D

    ReplyDelete
  4. sama la kta sis..sweety pun xpndai ape pun bab2 tab ne..pakai pun tuk serve internet jek..kalo nk taip ka apa ka,mmg tak dan la..hehe

    ReplyDelete
  5. Tab mmg leceh sikit klu nak update blog.YM smpi skrg tak berkenan.huhu

    ReplyDelete
  6. tu laa pasal..kekadang makin dihantar repair makin sakit pc tu...sabar jelah....izan br ni htr..sia2 jer masalah tak selesai gak..hhhuhu..nak minta ganti baru ler tuu....sedey tau...sabr jelah

    ReplyDelete
  7. faham2..

    kasi nama & alamat ke umialeeya@gmail.com

    http://mimialya1.blogspot.com/2012/09/terharu.html

    ReplyDelete
  8. Cik Rose Morning!
    mukan instore, install, hehehhe...
    saya gune tab utk main game je la...
    kalo tulis blog cam susah jew.. ke kene install blog for android, tak pandai la Cik Rose...

    ReplyDelete
  9. lorh.. tab buat pasai... kalo cas mmg nk kene mkn pelempang la tu kan..hikhik

    ReplyDelete
  10. kalau guna android che ros pergi je kat google play tu search blog lepas tu download yang free kat situ kita boleh buat n3 blog tapi suka kat lappy lagi le.... kalau pakai ipad sorry tak tahu le hehehehe

    ReplyDelete
  11. kesian CRC..tapi berjaga sampai 3 pagi?..biar betul.

    ReplyDelete
  12. huhu..p jenguk tgk cmne..kalau ken caj tak taula..

    ReplyDelete
  13. lptop akak rsak erk?ayu pn dari nset xrti gna..nk taip pn xblh..huhu

    ReplyDelete
  14. Kakcik pun belum pandai nak guna iPad untuk buat catatan. Sudahnya iPad itu tempat anak2 main games je... :(

    ReplyDelete
  15. hahaha.. pakai tab mmg rase nak lempar je bila nak menaip..mula la salah ejaan.huhuhu

    ReplyDelete
  16. saya laptop kat umah ni pun dah sewel2 sikit,kita tekan tutup,dia lg keluar banyak2 benda yg sama,apa masalahnya pun taktau la

    ReplyDelete
  17. kalau sy pun hangin jugak kak bayar mahal2 tapi tak ok jugak

    ReplyDelete
  18. a'aa kan, kalau guna komputer or laptop.. screen dia lg besar.. puas sikit kan..

    ReplyDelete
  19. hehehe...nak kne beli baru la tu cik ros..:)

    ReplyDelete
  20. Takpa2 kitorang faham..
    Pelan2 belajar nanti mesti terer :)

    ReplyDelete
  21. sama la kita komputer menjadi pojaan hatiku :)

    ReplyDelete
  22. zana pun lagi selesa nak taip kat pc.. besar!!! puas hati.. kalau guna phone lagilah x puas hati.. hohohoho

    ReplyDelete
  23. oo laptop akak meragam ye...

    takpe kak.. akak kena selalu godek2 tab tu.. nanti dah lama2 guna mesti terus seronok :)

    ReplyDelete
  24. sy pun x reti pkai tab gak huhu

    ReplyDelete
  25. Pukul 3 pagi belum tidur...kesiannya, bila siang pasti mengantuk kan??

    ReplyDelete
  26. Tak kisah kalau typo. asalkan boleh difahami.

    ReplyDelete
  27. guna tab mmg susah sikit hehe..wani xbapa nk puas guna tab kena guna pc juga :)

    ReplyDelete
  28. kann..kekadang tu lain kita eja lain dye appear LOL

    ReplyDelete
  29. xpe sis..nur faham.kadang2 nur pun salah eja gak.. almaklumlah kalau berblogging dalam gelap...nak2 pun mmg xhafal pun hurup2 dekat keypad ni..hihihi

    ReplyDelete
  30. komputer atau laptop juga yg lebih puas utk berentri kan

    ReplyDelete
  31. lya pon walau gunakan laptop still typing error.. sbbnyer huruf2 kat laptop ni...selalu tekan2.. jd xbetol gak... guna PC la best.. tp skarang kt ofis dh xleh on9 blog.. huhu..

    ReplyDelete
  32. salam Rose..K.atie guna lappy yg besau ni pon,kdg2 salah eja gak :D

    ReplyDelete
  33. aty pon tak suker taip ape2 pakai tab..kecik..sakit hati ..leceh..huhu..setakat bace jer boleh ar..:)

    ReplyDelete
  34. hehehe.. eyqa un x suke gune tab..
    payah..

    ReplyDelete
  35. kak, ya allah. berkurun lame nadia tak balas kunjungan akak sebab comment2 yg akak tinggalkan dekat blog nadia masuk spam comment. tak tau kenapa. thank you kak sudi lawat. nasib baik malam ni tergerak hati nak check spam comment. :))

    ReplyDelete
  36. zie plak sejak guna tab memang suka.. coz banyak membantu. . yelah dihujung jari ja.. memang kalau nak cepat... upload je gambar pastu sok pagi baru taip entry guna kompter kat opis... hehe senang tak yah nak tranfer gambar kat komp dah...mlm2 dok atas katil pu boleh bw.. hwhehe
    apapun semoga dapat belajar...

    ReplyDelete
  37. Hihihi...lama2 pandai ler. Tspi kalau tapi smsrtphone ni sure ada misstypo...ejaan tersalah

    ReplyDelete
  38. hahahaha..kalau saya yang pakai tab, tak tau la apa jadi.lagi teruk agaknya.hahaha

    ReplyDelete
  39. salah eja tu mmg biasalah. izan pun kalau skrin yg kecik2 mmg tak puas. setakat ni setia ngan lappy ajelah. pc yg ada pun dok tersadai lagi tu.

    ReplyDelete

  40. salam,alah pkai tab pun okey. xpe slow2x...t terer r tu..

    jom join GA bawah ni..

    http://www.azerawati.com/2012/09/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

    ReplyDelete
  41. oowhhh lappy sakittt....ada tab pun kira oklah tu....

    ReplyDelete
  42. kadang2 guna lappy pun leh salah eja taw sbb nk cepat...nt org len majuk :)

    ReplyDelete
  43. Sabaq ja la CR..M pun kadang2 Typo gak sebab IPad ni ada auto word..kita nak type lain yg lain plak keluarnya...

    ReplyDelete
  44. tak puas kan cik rose on9 guna tab..

    ReplyDelete
  45. lain yang ditaip lain yang keluar :P

    ReplyDelete
  46. pakai latop juga best bila bw kan?haha

    ReplyDelete
  47. somi memahami ye..takpe kak..tab pon tab le..dari takde langsung lagi mati kutu

    ReplyDelete
  48. tak pe di maafkan...
    wah blog ni makin berseri...dah bertukar wajah ye..:)

    ReplyDelete
  49. sama la..su kadang2 guna phone pon susah..
    xpa pelan2 kayuh ;)

    ReplyDelete
  50. hehe..xpe..lepan2 study...
    selamat bertab :D

    ReplyDelete
  51. xpelah..sekurang2nya ada jugak tab nak online kan~:)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠