Design Blog Mama Aryan

Author : Cik Rose Cute | 3:50 PM | 54Total Comments |
Akhirnya siap jugak aku design blog Mama Aryan nie....tang header tue ada eror bila upload....terpaksa aku upload kat photobucket terus masuk kat url...baru tak ada eror....Mama aryan membuat tempahan dengan aku   semalam....dia send email...terus aku buat sebab nanti cuti raya haji....lama jugaklah aku menapak kat kampung mertua aku kat Kampung Gajah..harap2 mama Aryan suka design blognya...

Korang nak tengok full klik Mama Aryan kalau boleh followlah sekali ya....kikiki
Pasni...nak rest kejap...kunjungan korang belum ku balas lagi.....Harap korang sabar menanti....nanti akan kubalas jejak korang....Sesiapa yg follow blog nie terima kasih banyak2...nanti aku follow korang balik....




Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

54 comments:

  1. bl blk kg cr ?...lawa2 cr edit suma lawa :)

    ReplyDelete
  2. wah cantiknye template, mcm blog akak.

    * Akak balik kg gajah ke nt? next month pak sedara solehah kwin kt kg gajah la. kg gajah rumah opah belah ayah solehah. nt da mse leh la jmpe akak :)

    ReplyDelete
  3. hasil keje akak mmg mcm mama arina jugak..cantik, comey gojes, mabeles!! hihi.. :)

    ReplyDelete
  4. Wah..cntik
    selamat hari raya cik rose

    ReplyDelete
  5. Cerianyaaa..!
    Nak terjah jap.. :)

    ReplyDelete
  6. wah pandai design rupanya akak ni.. ni yang rasa nak tempah ni hehehe

    ReplyDelete
  7. dah tengok tadi...makin comey belog sahabat ku itu....pandai cr design....

    tapi nape sy tak leh drop komen ek...klik kt komen tapi tak kuo la.... ;}

    ReplyDelete
  8. wahhh
    makin x sabar nengok nya k.ros oii..cantik :)
    lps raya haji nti kita sembang2 len bab edit2 ni ye k.ros..wink2

    ReplyDelete
  9. Wah masyuk tempahan CR skang ni..tahniah..murah rezeki..

    ReplyDelete
  10. wowww kiuttt..ehh lupa nk ucap..selamat dtg ke gsf group sis.. marilah kte kenal2..hihhii

    ReplyDelete
  11. Cik rose edit ekk.patut la cantek..hihii

    ReplyDelete
  12. Kreatifnya Cik Ros, cantik sungguh blognya...

    ReplyDelete
  13. wah!!! dah banyak projek dah dapat....hasilnya pun menarik

    ReplyDelete
  14. lawanya CR... wahhh masyukkkkkk ni..

    ReplyDelete
  15. nmpk cute la..salam aidiladha ya sis..

    ReplyDelete
  16. cantik...kreatif la cik rose ni...;)

    ReplyDelete
  17. comel dan cantik...CR mmg terbaek la bab2 design blog ni..:)

    ReplyDelete
  18. Kalau lihat blog tuan ini pun sudah kagum. Memang pandai customize theme blog.

    ReplyDelete
  19. wah..comelnyer...
    nnti nk suh cik rose design gak la...

    ReplyDelete
  20. salam aidiladha kak..smlm sy dah bank in tq kak

    ReplyDelete
  21. cantik nyer ..
    pandai CR buat ...

    klik digi sekali untuk CR

    ReplyDelete
  22. singgah sabtu

    salam aidiladha utk sis sekeluarga....

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum rose...cantik la banyak tempahan yer...:)

    ReplyDelete
  24. kak rose ^^selamat hari raya aidil adha ;D

    ReplyDelete
  25. alahai cute sangat CR..serba pink i like!!!

    ReplyDelete
  26. salam aidiladha kak rose

    singgah isnin :)

    ReplyDelete
  27. semakin murah rezeki yer...alhamdulillah...:)

    ReplyDelete
  28. semalam dh jenguk blog mama aryan,,mmg commellll!!!pndai betul k'ros buat,..untung dpt sentuhan kreativiti k'ros :)

    ReplyDelete
  29. cantik! shu x pandai design sendiri :(

    ReplyDelete
  30. Cantik Cik Rose design.. Semoga lebih murah rezeki lepas ni..

    Salam singgah.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠