Review Edit Blog Mama QS

Author : Cik Rose Cute | 3:05 PM | 40Total Comments |
Hai! selamat petang...mungkin ada yg tido siang untuk relex mata jap ya...aku belum lagi...mungkin kejap lagi kot....komen korang pun aku balas lagi....tangan kanan nie cam sengal2 sikit....mungkin terlalu mengodek blog kikiki

Sebenarnya aku nak cerita yg aku edit blog untuk mama qs  sempena birthdaynya...cam aku kasi hadiahlah....kikiki...aku suka template mama qs nie....sebab kaler kuning...jarang tau.. blogger guna kaler di raja nie....

ceria jer kalernya.....kalau korang nak jenguk dan follow klik MAMA QS  untuk menuju ke blognya....

              p/s:Terima kasih mama kerana suka design tue....dan jugak aku nak ucap tahniah untuk ina dah selamat....





Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00




Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

40 comments:

  1. Kakcik suka dengan design tu. :)

    ReplyDelete
  2. br td g blog akak tu,..mmg nampak lain dr sebelumnya..sentuhan cr ler katakan..hihiih...cr makin digemari..tahniah..bangga kenal ngan cr ..hihihi

    ReplyDelete
  3. perghh..cun jugakkan warna diraja ni.. :)

    ReplyDelete
  4. selamat maju jaya kak..semakin maju dlm edit mengdit blog...

    ReplyDelete
  5. cantik la kak rose...wani dh tgk kt blog mamaQS heheeee

    ReplyDelete
  6. aikkkkk. edir blog lagi ke si mama qs ni. hehe. ;)

    ReplyDelete
  7. wah..ctiklah..pndai akak edit..ayu bab2 ni failed..hiihi

    ReplyDelete
  8. jarang blog kaler kuning camni. cantiklah CR!

    ReplyDelete
  9. tuan tanah kedaung dah sampai.....

    memang cantik dan sangat2 le puas hati..... oh saya suka3x...(macam upin dan ipin pulak)

    ReplyDelete
  10. Warna kuning....warna kegemaran akak tu.

    ReplyDelete
  11. as salam,

    mmg cantik color kuning tu, semangat :)

    ReplyDelete
  12. aah la. jarang blog kaler kuning kan. :)

    ReplyDelete
  13. @9n0L4 dapat hadiah siapa tak nak...hehehehehe

    ReplyDelete
  14. dh singgah blog tuh mmg cantik...

    ReplyDelete
  15. kak rose wani nak alamat nanti bg kt komen wani k..tq :)

    ReplyDelete
  16. cantik gak warna kunin tu kan....:)

    ReplyDelete
  17. Cnatekk..kreatif cik rose..jap nk ke umah mama qs.

    ReplyDelete
  18. jgn ckp mama je suka nana tgk pun na suka ;)

    ReplyDelete
  19. Cantik & simple. Hurmmm...bilalah saya nak tukar header & template nih.

    ReplyDelete
  20. Simple but nice.
    Tahniah cr tlg mber2
    murah rezeki ank2...amin

    ReplyDelete
  21. cik rose lawalah kemas jer..ada satu permintaan leh?hehe nurul nak yang mcm ikon assalammualaikumtuh bleh tak?sbb penant siap kali entri takder assalammualaikum=)hehe kalau bleh cik rose buat ek..byrn no hal punya

    ReplyDelete
  22. jarang org bt kale tu. menarik! :)

    ReplyDelete
  23. Cantik design Cik Rose.. Suka pilihan warna template ni.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠