Lumut Perak

Author : Cik Rose Cute | 8:00 AM | 34Total Comments |
cerita nie dah basi....tapi aku nak story jugak kikiki...bulan lepas balik kampung gajah perak.....pastu 
hubby aku bawak ronda2 pergi lumut....kalau pergi sini seronok sebab banyak taman permainan .....lagi satu kat sini jugak ada ABC yg besar tue....aku beli satu shre gan hubby....kalau siapa duk perak mesti selalu pergi lumut nie....cer..cer..cer...cerita....boleh kongsi

nampak tak kapal besar kat belakang tue...
incik hubby dengan rokoknya...
haziq kalau bergambar pasti tutup muka...
buai  laju2....sampai hujung sana....apa dalam baju? syifa seronok main buai...
My Note:Siapa duk perak mesti pernah sampai sini...


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00  



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

34 comments:

  1. pernh smpai tp nk tau belah mana yg abc bsar tu kak..

    ReplyDelete
  2. memang pernah la saya sampai sini hehehe.. akak org kg gajah ker??? hehehehhehee...

    saya skang ni duduk kg gajah la lepas kawen ikut suami duk sini sbb suami saya org kg gajah.. ehhee.. akk duk kg gjh kat mane.. nanti reply kat blog saya ye kasik jawapan heh heh ehe

    ReplyDelete
  3. Kak zan dan famili memang dah banyak kali pegi sni. selalunya kmi pergi mandi-manda kat Tk Batik,lepas tu baru singgah Lumut utk shoppping seafood produk.P.Pangkor pun best jugak uyk yg menggemari aktiviti air.

    ReplyDelete
  4. tak naik kapal tu ker cik rose?hehe

    ReplyDelete
  5. singgah lumut..mandi laut..dl ler..last pergi mia xdok lagi...

    ehe...hubby cr pakai bj pink..napa cr pakai bj hitam lak.....

    ReplyDelete
  6. bestnya..hihi..lama xpergi perak..hihi

    ReplyDelete
  7. Dulu masa kakak mama baru kawin (kawin dengan pegawai navy) terus pindah ke lumut dan boleh dikatakan tiap bulan kami kesana, masa tu lebih kurang lebih kurang 20 tahun yang lalu masa tu lumut dan setiawan tu alahai macam jin bertendang sekarang dah lawa dah kan

    ReplyDelete
  8. wani dulu time husband duk dalam base tldm tu ptg2 keja meronda la hehee

    ReplyDelete
  9. penah smpi Lumut dah....

    sy org Perak..tp kat Selama..nk pegi jauh gk le dr Selama..

    ReplyDelete
  10. dulu zaman student saya kat uitm manjung (skrg dah takde pindah kat sri iskandar dah)

    memang lumut port kami lepak.. release tension dan kdg2 jamu mata :)

    ReplyDelete
  11. comel2 belaka la...done klik says..he

    ReplyDelete
  12. Cik Abang Navy banyak kat Lumut ni kan???

    ReplyDelete
  13. kak..iman pon dok kg gajah la tapi dekat teluk intan la.iman lau balik rajin g manjung,lumut n teluk batik.xtau ngpe suke sgt g sne..ngpe xgtau akk g sne

    ReplyDelete
  14. xpernah g kot rasenye..huhu~

    cam best je..

    ReplyDelete
  15. Ha'ah...seronok gak gi lumut ni. Byk jgk dh laa aktiviti yg ada kat situ. Di samping leh naik kapal perang utk tgk2 kat dlm (ngan bayaran)...taman dia pun best jgk utk bergambar sakan, hehe. cantek sebab ada view laut membiru, awan pun membiru. Takde ler orang tumpu sgt kat pantai teluk batik jer utk lepak2...

    ReplyDelete
  16. pernah pergi... :)
    tapi xtahu pun pasal ABC tu..
    kat mana ek sis..?

    nanti boleh pegi.. :)

    ReplyDelete
  17. bestnya jalan -jalan Lumut.. Ros last p sana tahun lepas :)

    ReplyDelete
  18. M tak pernah sampai lagi kat Lumut tu...Comelnya Syifa...tenggelam ja dok kat dalam buai tu..hi hi..

    ReplyDelete
  19. Org batu gajah ke. sy pernah smpai lumut n pangkor island beberapa kali tika sy dok kt chemor perak dulu.Last sampai lumut tahun 2010

    ReplyDelete
  20. wahh beznya dpt jln ngn fmly..hihi

    ReplyDelete
  21. x penah smpai sini lg..hihi..nanti akak bawakkan bole? haha

    ReplyDelete
  22. best la syifa dapat men buai sekali tu......

    ReplyDelete
  23. tahun lepas pergi lumut sebab kursus..

    ReplyDelete
  24. Kak Nurul blm pernah spi lg Lumut.

    ReplyDelete
  25. bestnyaa dikk jalan2 macam nie
    akk dah bertahun sejak pindah dari perak x sampai ke sini
    seingat akak kami pernah mandi disini , masa tuu akak dah adik2 masih sek rendah ..
    huhuhu kenangan nieee ;))

    ReplyDelete
  26. seronoknye..
    x pernah lg sampai sana.. huhuhu

    ReplyDelete
  27. yang seronoknya anak2 happy kan cik rose ;)

    ReplyDelete
  28. cerita basi pun akan tetap jadi kenangan sampai bila2.

    ReplyDelete
  29. tak penah p lg cr...bju hubby sedondon dgn anak2 :)

    ReplyDelete
  30. tak pernah g lah yunk...nnt bolehlah ke sana insyaallah..nampak besh jer

    ReplyDelete
  31. xpernah sampai Lumut walaupon rumah MIL dekat je.bam bam nye la si syifa!

    ReplyDelete
  32. pnh g tp abc besar tu kat mana ek.. xtau plak... emmm besar mana abc tu yer..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠