Uv Untuk Bulan Oktober

Author : Cik Rose Cute | 10:32 AM | 58Total Comments |
Minggu nie memang busy betul....nak balas jejak korang pun semput...nak layan famili aku lagi...memang pening kikiki...Kadang2 tue hubby aku bising jugak asyik mengadap komputer jer kalau ada waktu terluang....Tapi nak camna...sebab aku dah bukak ambik tempahan edit blog...tue yg busy sangat tue...ada satu blog lagi aku belum  siapkan design blog dorang...Sebelum aku melalut lebih lagi...jom usha uv aku untuk bulan oktober...

Minggu lepas punya uv....apa pendapat korang...aku tak reti sangat benda2 cam gini....

Minggu nie punya....

My Note:Terima kasih kat korang yg sudi jenguk sini....tanpa korang takadalah uv nie...betul tak?kikiki

terima kasih jugak yg klik nuffang aku...




Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

58 comments:

  1. alhamdulillah
    dah banyak tuu dik ..
    ok dahh .. akak punn sama .. 1-2 niee sebuk ngan kerja2 opis .. bila culas BW .. memang akan menurun UV .. x perlahhh
    nak2 rose dah buka temopahan .. konperm sebuk , x per .. rasanya semua paham ..

    akak nie hari nielah baru lega , periksa budak2 dah habis , program konvo tgh onn .. alhamdulillahh leh senyumm sokmoo ;))

    ReplyDelete
  2. Pengunjung blog kakcik masih belum seramai itu... :)

    ReplyDelete
  3. Mesti byk en. nuff bg ya..
    CR punyai kemahiran, sayang jika tak digunakan....

    ReplyDelete
  4. Maksudnya CR masih ada pengunjung setia walau CR sibuk :)
    Kalau update dan rajin sure lagi gempak ;D

    ReplyDelete
  5. betul mencanak naik UV..ramai tuh..hehehe...xpe CR..slow2 okayh..;)

    ReplyDelete
  6. byknya ..... kesan dr ambil tempahan blog lh kot. hehehhh syabas

    ReplyDelete
  7. tingginya uv..memang glemer la cik rose kita ni

    ReplyDelete
  8. cheery pun xreti..hahaha..tapi banyaknyer uv cik rose..

    ReplyDelete
  9. wahhhh. beriban² tu. tahniah. tak dapek nak kejor. tinggi sgt. ;)

    ReplyDelete
  10. tingginye UV cik rose.. xpenah dpt smpai laguni lagi :)

    ReplyDelete
  11. as salam,

    wow hebatnya uv cik rose,alhamdulillah...tahniah awak :)

    ReplyDelete
  12. kahkahkah
    akak tau x memula kan ai cnfuse UV ni yg muka pnya ultra UV tu ke?siap ada graf bagai nih..hahahaha skali daaaaa..teruk..teruk..teruk..

    psst!nti bila dh x bz ai nk tempah gak..skrg bg akak abiskan bz akak dululah..kang dapur x berasap lak lak.hehehe

    ReplyDelete
  13. Nur pun xreti sangat nak tgk mende ni..
    tapi apa yg nur tahu, byk giler uv sis..!

    hebatlah..!

    ReplyDelete
  14. banyak....dia tukar border lagi.... tension akak....

    ReplyDelete
  15. banyak la tu kak sampai ribu riban. huhu..

    ReplyDelete
  16. fuhhhhh....saya punye tak sampai mcm tu pon..hehhe

    ReplyDelete
  17. banyak tu cik rose tahniah, sekrang ni susah betul nak dapat BE kan, huhuu

    ReplyDelete
  18. wah meningkat...tahniah kak:)
    hehehe:)

    ReplyDelete
  19. wah, ramainya visitor.. sy pun xbyk mcm tu..hehe ;)

    ReplyDelete
  20. wah..not bad juga traffic.. tu dah dikira hebat tu

    ReplyDelete
  21. nak tolong tengok pun ita sendiri pun tak berapa reti

    ReplyDelete
  22. wah, beribu-riban org dtg jengok sini...jeles hehe

    ReplyDelete
  23. wahhhh.. banyak tu... tahniah ya cik rose..

    ReplyDelete
  24. saya tak tahu ler tngok benda2 cm neh. tapi tu kira banyak tu bagus tuh. hihihihi

    ReplyDelete
  25. yupp blog akak pun adaler sorang dua dtg.. tp x kisah.. anggap masih bnyk yg perlu ditingkatkan supaya blog lebih ramai org suka dtg...

    boleh edit blog ke.. brapa bayarannya..

    ReplyDelete
  26. bnyk nye.. aku atas 500 uv pn xpnah

    ReplyDelete
  27. woww..uv sis xleh nk kalah la..hehe.. ne pasword sweety yea.. emel sopheajalea@yahoo.com psword dayang0109 .. lawa la kotak komen sis..huhuhuhu

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum rose...wah banyaknya best la kan...:)

    ReplyDelete
  29. tahniah c ros....nti blhlah belanja js...hihi

    ReplyDelete
  30. mmg dasat UV CR... mesti masyukkkk juga nih!

    ReplyDelete
  31. ramai tu.. keep it up.. teruskn menyebarkn ilmu di alam maya

    ReplyDelete
  32. oklah tu... uv makin meningkat :-).. :-

    ReplyDelete
  33. wahh.. gmbr 1st tu mcm gunung ganang dah...hihi...terbaiklah kak...

    ReplyDelete
  34. banyaknyer mencanak2..hehe mmg blog cr nie besh.cute lagi=)tahniah taw

    ReplyDelete
  35. wahh...tinggu uv tu.. xlama blh la dpt sponsor ads dr nuff :)

    tahniah :)

    ReplyDelete
  36. byk tu cik rose...tahniah ye..

    ReplyDelete
  37. klik2 iklan nuff cik rose ye..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠