Busy Edit Blog

Author : Cik Rose Cute | 4:39 PM | 33Total Comments |
Hari nie...baru nie kesempatan aku nak buat entry hihihi...aku busy...sibuk layan anak2 aku...dan juga sibuk mengedit blog kawan2 blogger....Aku nie tak ada kreatif sangat...tapi bolehlah sikit2....Jom! tengok hasil edit aku yg tak berapa kawai nie....

nak tengok lebih detail klik SINI

Nie pulak blog cik sweety...blog nie dah lama aku edit...tapi hari nie baru aku wat entry....gara2 komputer aku sakit masuk wad....Sekarang komputer nie laju giler tau....happy sangat2 aku...Nasib baik incik hubby aku memahami isterinya yang tercinta....uwekkk (korang jangan muntah ya kikiki)...Kalau korang nak tengok blog cik sweety yg cun melecun tue klik SINI


My Note: komputer nie guna window XP...korang guna window apa?memang best giler window XP nie tau...



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

33 comments:

  1. pandai sis edit blog....kreatif betol la hehe

    ReplyDelete
  2. cantikkk ... wahh komputer dh laju. boleh edit blog yana x? tp nk free .. smbil buat muka comel .. heheh

    ReplyDelete
  3. busy nya. tak pening ke sis? kalau cik na blog edit sendiri pun dah pening2. hehe..

    ReplyDelete
  4. buzy cr..err..best laa kalau dah laju..camana dia bt eks....cer citer htr kat kedai mana...nak gak try...

    ReplyDelete
  5. okey...i tunggu tau..bila u free..i tak kisah tgg lama..hehehe...

    ReplyDelete
  6. dya guna window 7 tpi xreti nk edit blog..haaha

    ReplyDelete
  7. cantik blog diorang...ske yg kaler green :)

    ReplyDelete
  8. wahhh blog sis pn dh len ni..btmbh ctik.hihi...suka2..

    ReplyDelete
  9. Dah banyak blog yg Cik Rose edit.. Cantik-cantik semuanya.. Memang kreatif..

    ReplyDelete
  10. pandainye buat edit meng edit ni ye. bljr mane ni . hee. ;)

    ReplyDelete
  11. H guna Windows98 Second Edition :|

    ReplyDelete
  12. Seronok tengok Cik Ros sdg mengumpul pahala membantu org...Mudah-mudahan bila Cik Ros pula perlu bantuan, Allah akan permudahkan Cik Ros...

    ReplyDelete
  13. Cik Rose, cantik la... sape sangka, Cik Rose ada daya kreatif yg tinggi.. kalah , anak2 muda lain, hehehe...

    ReplyDelete
  14. wah...memang punyai bakat seni yang terpendam ni..hehehe

    ReplyDelete
  15. eca guna windows 7..laju juga la..tpi klu dlm laptop dh byk sgt file,sama gk lembabnya.

    ReplyDelete
  16. untung akak pandai bab2 mengaya blog ni.. cantik hasilnye :)

    ReplyDelete
  17. serius nurul suka hasilnya..nak edit gak tapi nak senaraikan apa yang nurul nak..nnt bagi email taw che ros...

    ReplyDelete
  18. pandai kak rose edit... cantik..

    ReplyDelete
  19. cantiknye...kak rose mmg berbakat..nnti kalo deqla tetibe nak tukar lagi baju blog deqla, boleh tak rojer2 kat akak?? hihi

    ReplyDelete
  20. pandai la sis edit..
    rs cam nk soh jugak lah,agak2 bz x?hehehe
    bkn apa,kalo buat sdiri takut nti blog tukar jd FB lak.hahaha

    ReplyDelete
  21. rajin edit blog mmber yer....kreatif la nie..

    ReplyDelete
  22. kak rose makin creative la...

    ReplyDelete
  23. saya ni plak tenet yg slow.. susah betoi nak bw.. bila broadband dh hbs limit, ginilah jadinya...

    ReplyDelete
  24. saya ni plak tenet yg slow.. susah betoi nak bw.. bila broadband dh hbs limit, ginilah jadinya...

    ReplyDelete
  25. wah.. comelnye blog2 tue akak edit.. ^_^

    ReplyDelete
  26. cun2 semuanya..!

    lappy nur guna window 7.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠