Body Template 2 blogger

Author : Cik Rose Cute | 9:21 PM | 53Total Comments |
Hari nie dapat jugak aku siapkan blog 2 orang blogger tau...berpeluh-peluh ketiak aku...kikikiki...Jom kita tengok hasilnya kawai ke tak kawai...

Blog pertama aku menerima tempahan dari blog Kak Tini dia tak kisah kaler apa pun...kiranya tema kak tini bebas....hihihihi lagi senang  nak aku edit...

Blog kedua aku menerima tempahan dari Yana Aina dia nak design cam blog aku tapi kaler yg dia request hijau pucuk pisang + pink...akhirnya....korang tengok sama tak gan blog aku kikiki kalau korang nak tempah email aku ya...tak mahal...full template rm 10.00 semua aku buat...korang nak design camna...(cam teror sangatkan...)

ccherosliza@yahoo.com atau add kat fb...

My Note:Komen korang pun aku belum publish lagi....ada kat 70 komen huhuhu....tak terkejar aku....tak per slow2 aku balas balik kunjungan korang ya...Terima kasih kerana sudi beri komen dan berkunjung ke sini....sayang you all ketat2...(bodek kikiki)


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

53 comments:

  1. hihi..nasib baik blog dya dh diedit.hihi

    ReplyDelete
  2. Wah ctk2 .... berkenan sungguh border post tu

    ReplyDelete
  3. Wah ctk2 .... berkenan sungguh border post tu

    ReplyDelete
  4. mmg penat klau nk edit blog nih....penat sbb dudok lama sgt.

    ReplyDelete
  5. Wow...memang konpem kawai yg sangat kawai....terbaek!!

    ReplyDelete
  6. wahh cantiknya...memang kreatiflah..hehe

    ReplyDelete
  7. nurul mmg nak tempah.dlm nect week bru kasi tahu sbb nak arrange betul2 design nurul nak=)tungguuuu

    ReplyDelete
  8. cantik!!

    berapa ya klau tempah ni??

    ReplyDelete
  9. cik rose..nurul dah email nnt tgk kay,tq..memula ingat nak minggu depan tapi dah bosan sangat ngan templete lama.hehe..nnt tgk kay

    ReplyDelete
  10. cantik, blog cr ni pun makin cun...cr memang pandai :)

    ReplyDelete
  11. cantik... ^_^

    pandainya cik rose design... :)

    ReplyDelete
  12. TQ kak rose cute .. mmg puas hati. jom lah dtg blog yana .. heheh

    ReplyDelete
  13. wah..cutela kak..hehe..sha tertarik ngn tempat komen ni comey

    ReplyDelete
  14. dawai la kak rose.. ehh silappp..kawai... hihi

    ReplyDelete
  15. uiii lawa lah! pandai buat blog template. kalau zie...tak reti.hehe

    ReplyDelete
  16. cun2 semuanya nanti if sy nak edit blog leh la tempah kt akak kan =)

    ReplyDelete
  17. wahhhhhhh. mesti masyukkk ni. hehe.

    ReplyDelete
  18. cantik semuanya sis. makin bz sekarang ya. :)

    ReplyDelete
  19. Ini bukan senang punya kerja ini..

    ReplyDelete
  20. http://miaduniaku.blogspot.com/2012/10/mood-colourful.html

    baca tau !!! hihii

    ReplyDelete
  21. wah kak rose semkain kreatif la edit blog....murah lak tuh.....

    ReplyDelete
  22. kak sy cadangkan after this kalo akak de edit blog ltak sekali link blog yg akak edit..leh la jugak kite follow blog tuh..

    ReplyDelete
  23. lawa nye cik rose...bile nak buatkan untuk kite lak..hihiii...

    ReplyDelete
  24. sy baru lagi. sy pun nak tempah jugak. macammana caranya?

    nanti reply kt emel ye:
    rosecda232@gmail.com

    tq

    link: http://jurnalcikros.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. kamu sudah makin pro la dear :)

    kalau dah namanya edit mengedit memang komen akan bersarangla..hahaha.

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum rose...wah sibuk dgn tempahan edit blog yer cantik2..:)

    ReplyDelete
  27. dua2 cantik sis...
    mmg terror betoi la sis edit heheeee

    ReplyDelete
  28. sume dok pakat tukor baju blog ni..saya tggu hujung tahun la baru tukor baju baru..

    ReplyDelete
  29. cantik... :)
    memang kreatif cik rose...

    ReplyDelete
  30. owh blog yana, akak yg buat ke...hahaha baru tahu..

    post dari saya,
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/41-wordless-wednesday-choi-minho.html

    ReplyDelete
  31. aik tadi ada mcm wallpaper mcm blog sweety gsf kaler biru..bila bukak japnie ilang..cik rose tak jadi taruk ek?lawalah wallpaper tuh.kaler biru.nnt kalau bleh nak taruk semula.mmg cun mcm ala2 english style.

    ReplyDelete
  32. hai CR..bila nak up entry baru..bz ker..rindu nak baca entry baru..hiihih

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠