Nuffang Makin Bertambah

Author : Cik Rose Cute | 5:30 PM | 47Total Comments |
Syukur...bertambah jugak nuffang aku nie....tak mengapalah...sikit2 lama2 banyak jugakkan...bersyukur apa yg Allah beri....Terima kasih kat korang kerana klik nuffang aku..kerana jasa korang...tue yg nuffang aku bertambah....klik2lah lagi...kalau korang klik beritahu...senang sikit nak klik korang punya pulak....

Nampak tak?aku baru sebulan lebih letak iklan nuffang nie...Blogger lain mesti dah banyak dapat hasil berblogkan....Bilalah nak dapat banyak cam blogger lain kikiki....

Walaupun aku tak dapat BE...tapi cik nuffang nie baik hati jugak sedekahkan  campaign iklan untuk aku...jasa korang klik2 nuffang aku tue yg ada rm 15.25 sen tue...

My note: Kalau di fikirkan balik boleh ke duit nuffang  kita nak makan ya...konfius kikiki tolong jawab...



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

47 comments:

  1. aloh bestnyer..cheery 10 hingget pon xsampai..huhu

    ReplyDelete
  2. Kira ok la tu CR baru sebulan lebih dah dapat byk tu..M dulu lagi slow..lps ni kita pakat2 klik yek..
    M cubit2 Nuff kat sini,,

    ReplyDelete
  3. alhmdulillah..dri nufnang kite still cmtu jugak lorghh..huhu, sdihh.. :'D

    ReplyDelete
  4. untungla..sy skrng msh nak berusaha..:)

    ReplyDelete
  5. tahniah cr..nt klik saya plak,saya klik cr..hehe
    btw bleh je guna kan wet tu...yg penting takde ads arak..ads kita boleh pilih..

    ReplyDelete
  6. banyak dah tuu dikk
    permulaan nie ..
    akak dulu macam tuu lah ;)

    ReplyDelete
  7. Rezeki tu...sis klik nuff CR ye.

    ReplyDelete
  8. banyak tu...

    ni nak tambah lagi..ita klik untuk che rose...

    ReplyDelete
  9. salam kenal.....
    baru lagi belum sebulan.....

    ReplyDelete
  10. salam sis.
    Wah banyaknya tirana aduka tak sampai earning tu lg..apa petuanya..
    Cubalah kongsikn sikit sis? Kalau tak keberatan. Leh kita kongsi2 ilmu..kan sis?

    ReplyDelete
  11. Rezeki tu...:)Klik kalau x beritahu baik juga...he,he:)

    ReplyDelete
  12. wah... best tu cik rose... deno pun jarang2 naik duit...

    ReplyDelete
  13. InsyaAllah pelan2 usaha pasti akan merasa hasilnya :)

    ReplyDelete
  14. xsure juga psl duit nie leh mkn ker idak..ada some of my friend ckp x leh...setahu sy cuma kalau kita liase a.k.a mkn interst dgn conversational bank jer x leh psl mengamalkan riba..nie kena tnya pd yg lebih arif la kan psl nuffnang nie cuma mcm org tgh yg byr kiter duit dr advert...

    Aperpon income awak consider bagus gk nie psl makin naik..:-)

    ReplyDelete
  15. heheh..ada gak tu rezeki CR..saya nie,.makan tahun laa..hihihi

    ReplyDelete
  16. sikit2 lama2 jadi bukit..

    klik2 nuff cik rose.. :)

    ReplyDelete
  17. x reti nk komen ttg duit nuff tu leh mkn ker tak


    ranap keta adik ku !http://gilamodified.blogspot.com/2012/10/12-hours-to-go.html

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah... byklah tu wlaupun br sebulan tempek nuff..

    klik jugak bg rtambah lg earning cr :-)

    ReplyDelete
  19. Saya, bulan pertama dan kedua memang naik mendadak sebab masa tu memang aktif menulis dan mendesign blog, but after that, I'm getting lazy. So duit pon masuk lambat, la la la ♪

    ReplyDelete
  20. Masih belum pandai pasal nuffnang ni nanti ajar akak ye

    ReplyDelete
  21. ok la tu dh byk..sy since mula2 ad blog sampai skrg br 7++...pity me

    ReplyDelete
  22. makin lama makin banyak le nanti. tahniah

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah..nuff saya dahlah tak muncul apatah lagi nak naik..hahaha

    Tak pasti lak dear,tapi bukan kita dapat free pun kan? Kira ada usaha juga disitu..ngeee.tapi duit yg nuffnang bagi tu tak tahu lak sumbernya dari mana ..huhuhu.

    ReplyDelete
  24. sikit2 lama2 jd bukit sis...

    done milkadeal :)

    ReplyDelete
  25. tahniah :)
    xlama tu melekat la be... hihi :)

    oh ye pasal hasil tu, UAI ade jawab.. boleh.

    ReplyDelete
  26. Sebulan RM15 kira hebatlah tu...cik nuffnang saya tak begitu mesra pembaca sebab tu dia bergerak pelan sangat macam siput babi sakit kronik...hehehehhe

    ReplyDelete
  27. wah..tu dah dikira hebat da tu..saya dua tahun berblog ni, baru dapat kumpul rm11 je..hehehehe

    ReplyDelete
  28. ALHAMDULILLAH...murah rezeki...:)

    ReplyDelete
  29. rezeki..alhamdulillah...nnti cecah 50 hengget dah boleh cash out kan...

    ReplyDelete
  30. bestnyaaa. zie lak...sejak tukar dot.com. mmg payah nk naik :( kalau dulu time still guna blogspot...dlm sehari nait RM7 taw. nyesal giler tukar dot.com :(

    tp dah terlanjur guna dot.com...biar je la. zie anggap rezeki zie dah takde kat nuffnang lg dah;. hehhee

    ReplyDelete
  31. rezeki...saya punye baru 4 ringgit je cik rose..hehehhe

    ReplyDelete
  32. byok gok tu cik rose..alhamdulillah...saya buat masa ni tak pernah guna lagi duit ni..simpan jer dulu..

    ReplyDelete
  33. tp rasa ok jer duit ni sbb kita bkn kempen iklan yg tak halal..

    ReplyDelete
  34. bestnya..dya punya nuffnang sama je.haha

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠