Review Menerima Tempahan

Author : Cik Rose Cute | 12:02 PM | 38Total Comments |
Menerima tempahan dari blog RosRed  korang tengok penuh dengan bunga rose....tuan punya nie memang meminati bunga rose...dan tema kalernya merah....kalau korang nak singgah blog di atas klik RosRed

ha....nie pulak dari group GSF...sesiapa yg ahli group gsf pasti mengenalinya....hihihi....pada mulanya si nurul nie nak tema ada lebah....sekali aku edit blog dia penuh dengan lebah kikikiki....pastu dia cakap nampak berserabut....nak design lain cam simple dan luas mata memandang contoh blog tue adalah blog waniey....itulah hasilnya....background cam blog sweety tapi kaler biru hihihi...kalau korang nak ke blog  mama comel nie klik Nurul Jangan marah ya nurul....

Akak nie tak kisah edit camna pun...janji sejuk mata memandang dan tak serabut...biar nampak kemas...nie lagi senang aku nak edit...sebab ikut citarasa aku kikiki...nasib baik akak nie suka...klik SINI nak terjah blog akak aziela.....

My Note:Tak lama lagi kita nak raya hajikan....korang balik mana?aku balik kampun gajah perak....ada sesiapa balik kampun gajah kikiki....Senyum2lah selalu awet muda tau...



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. mmg terbaiklah hasil keja akak... chaiyok2... =)

    ReplyDelete
  2. superb!!!! lawa lawa!!! sy baru tukar design blog hari tu..nnt kalau nk tukar,sy tempah kat akak plak ye :)

    sy kelik kelate..hehe

    ReplyDelete
  3. as salam,

    seme cantik2 cr, pandai..kalau saya tk tau nak letak tema ape sbb tu bio je kosong dulu..nice cr :)

    ReplyDelete
  4. FUYOO..SEMAKIN TERER CIK ROSE EDIT BLOG..^_^

    ReplyDelete
  5. tantiknyer....mia kata..hihihi..

    ReplyDelete
  6. cantiknya..rasa mcm nak tempah jugak...hehe
    saya balik pahang

    ReplyDelete
  7. terbaekkk lh kak .. heheh yana blk rumah suami ^^

    ReplyDelete
  8. wahh akak mmg HEBAT!!!! akak boleh edit layout ni smua mmg hebat!! na da try bnyk kali nk jd se kreatif akak finally KOSONG heee~!

    ReplyDelete
  9. molek2 semuanya sis.. :)

    nur raya taiping je, jemputlah mai taiping.. :)

    ReplyDelete
  10. okeh...terbaik ah cik ros..;)

    ReplyDelete
  11. Semuanye santek2... :)

    raya haji kat pj je..huhuhu

    ReplyDelete
  12. mmg lawa2 lah..kreatif!ayu mmg ska tgk..hihi

    ReplyDelete
  13. comel2 semuanya sis. kreatif nya.

    ReplyDelete
  14. saya nak jugak , kesian blog saya ta ceria blog aka , hehehehe ,

    kak saya ta dapat cuti , raya is keje , benci !!

    ReplyDelete
  15. memang terbaek, kalau saya.. take time jugak nak design2 blog ni.malas!..huhu..dengan adanya khidmat kak Rose Cute, saya tak perlu risau lagi.aiceh!

    thanks!
    Cik RoseRed ;)

    ReplyDelete
  16. Ye ker senang? Akak rasa mcm akak banyak songel betul, hehehehehhe. Tapi akak suka lah. Senanglah akak nak tukar2 baju lagi lepas nie. Err, lom sempat belajar pasal watermark lagilah yang...hihihihi

    ReplyDelete
  17. comey2 semua....blog cik rose pon cantik n comey....

    ReplyDelete
  18. adoi cantek hasil kerja akak .. ingat lepas nie nak tempah ngn akak jek . .hee

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum rose...banyak nyer tempahan mesti sibuk kan...:)

    ReplyDelete
  20. pssstt blog daku nampak cun..hikhik mmg terbaik..murah plak2 tuh lagi terbaikkkkkkkkkkk.hahaha

    ReplyDelete
  21. ingat nanti kalau PM nak edit2 blog nak tempah dgn cik rose cute la...:)

    ReplyDelete
  22. Terbaik dan tercantik.

    ps: Kalau balik Kg Gajah berhati2 memandu takut dibelit belalai gajah...hehehe
    Saya raya balik Penang, nak makan pasembor banyak2... :D

    ReplyDelete
  23. Ini pakar mengedit ini...cantik..cantik..

    ReplyDelete
  24. Memang MANTOP hasil tangan CR yg kreatif ni...

    ReplyDelete
  25. wah..memang berbakat besar ni..hehehe..cantik2 design tu,comel2.

    ReplyDelete
  26. wah..
    x sangka CR sgt2 berbakat..nnti leh la upah CR gak

    ReplyDelete
  27. terer la cik rose..sume comey2...
    saya punya nanti tggu ujung taun ye..

    ReplyDelete
  28. cantik sungguh kak rose buat :)

    p/s:wani nk alamat kak rose..nanti bg kt komen wani k

    ReplyDelete
  29. CR ni mmg dah terer buat design2 blog.. sume comey2 belaka...

    ReplyDelete
  30. Cantiklah CR. Berkenan plak saya.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠