komputer masuk wad

Author : Cik Rose Cute | 1:42 AM | 50Total Comments |
Dah berapa kali komputer aku masuk wad....malam nie komputer aku kat wad...petang tadi aku gan hubby aku hantar....kesian pulak kat komputer tue tido sorang2...biasanya ada peneman setia....tak mengapalah....kau duduk kat wad tue lama2 sikit ya....biar betul2 sihat kikiki nanti aku pegi ambik...kalau ada doktor call suruh angkat kau balik....



my note:aku akan terjah korang slow2 walaupun aku tak pandai guna tab...harap korang setia datang ke blog aku.....terima kasih kepada yg rajin datang komen....



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

50 comments:

  1. hehee..masuk wad lagi kak?? hehee :) xpelah dia betul2 perlukn rawatan tu hehee..

    ReplyDelete
  2. alahai.. kena masuk wad plak ye komputer cik rose. dah baik nanti boleh bw laju2 ye~

    ReplyDelete
  3. alahai masuk wad lagi ke? sian sngat.. leh melawat dia tak? hehehehe.. tetap akan setia lawat blog Cik Rose

    ReplyDelete
  4. jgn risau kak..sedia terjah walau cmne pun..hihi.

    ReplyDelete
  5. hihi xpa..knjung mngunjung amalan ayu..hihi

    ReplyDelete
  6. asyik sakit je eh. antibody lemah tu. huhu..

    ReplyDelete
  7. aiseh.. kompete sakit ye kak ros.. memang tak syok la kan bila tade kompte.. nasib baik ada tab ye tak hehe

    ReplyDelete
  8. saya punya laptop dah lama tersadai kak...guna pc payah

    ReplyDelete
  9. sedeykan berpisah dengan teman setia...harap dia cepat sihat...wad mana tu CR....

    ReplyDelete
  10. xpe sis..nanti dia balik sis teman dia puas2.. :)

    ReplyDelete
  11. Asslm....

    salam kenal di alam cyber ye...

    komp masuk wad ke....ada tab ok la..leh la on9 pakai tab ye..

    ReplyDelete
  12. cik rose, izan tak ada benih bunga ros tu. kami beli pokoknya yang dah bunga n baru nak bunga... hehe...

    ReplyDelete
  13. xpe janji tuan dia xmasuk wad :p..huhu

    ReplyDelete
  14. kak cmne nk watkan iman punyer??lau header iman ley wat x?

    ReplyDelete
  15. asalam cik rose..moga cepat keluar wad..

    ReplyDelete
  16. Lps repair sok..makin laju la loadingnya..blh blogging sakan he he

    ReplyDelete
  17. Alahai, memang susah kan kalau takde komputer disisi. Nak update guna tab bukannya senang.

    ReplyDelete
  18. LAH MASUK WAD LAGI KER?? PARAH DAH NI... SABOO JERLAH.. TP BILE X BUKAK BLOG MESTI RASA LAIN KAN..

    ReplyDelete
  19. Salam Cik Rose, leceh la gune tab, tak tau la Cik Rose kalo dah biasa.. saya mmg tak suke la gune Tab, puas hati kalo dpt laptop / pc kan... senang...hehehee...

    sabar ye Cik Rose, jap je tu masuk wad...hehehe..

    ReplyDelete
  20. bli baru jela sis..sonanggg..hehe..

    Sweety sabar menanti editing bahagian komen lak..hhehehe

    ReplyDelete
  21. Harap tidak di-diagnose melampau komuter tuh na... kecian juga tak dapat berkhidmat nanti huhu mungkin penat telah sekian waktu bertugas agaknya.. biasalah dengan stress dan tekanan talian.. heeeee harap lekas2 sembuh na...

    ReplyDelete
  22. Masuk wad kelas apa..kalau masuk kelas satu dia dilayan baik2 cepat sikit sembuh kot. Apa pun beritau Cik Kom tu rajin2 mkn ubat agar segera sembuh...hihihihi...

    ReplyDelete
  23. Salam...

    Kalau dah masuk wad nampak gayanya kena format semua le..kalau ada drive d- partition ok le at least selamat fail dokumen yang ada tu...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join GA dari Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    ReplyDelete
  24. masuk wad lagi..mesti kronik sakit tu..

    angkat baru lah che rose...
    :)

    ReplyDelete
  25. Sakit lagi ye.. Kurang rehat kot..

    ReplyDelete
  26. asyik sakit je kmputer cr ni.. :-)

    ReplyDelete
  27. hahaha..takpe..slow2 guna tab tu..

    ReplyDelete
  28. tu petanda kena beli baru tu...hihihi

    ReplyDelete
  29. kena virus ke..tp senang guna pc or lappy kan..lagi cepat sbnrnya..btw harap komputer cr cepat sembuh k :)

    ReplyDelete
  30. semoga komputer akak cpt smbuh

    ReplyDelete
  31. nk soh beli baru kot tu yg asyik sakit hihihihi

    ReplyDelete
  32. Alahai sian dia masuk wad lg..takpa bagi Doktor tu rawat betoi2 dulu...CR jgn risau..M tetap setia mai blog ni..

    ReplyDelete
  33. loor wad layie ..
    ekekek kena beli baru nie dikk
    komp tuu x daya dahh , kerja ko banyak dikk ;))

    ReplyDelete
  34. ok lagi kalau komputer masuk wad cik rose masih boleh on9 guna tab..kalau saya tak tau la nk on9 guna ape..hihihi..cik rose,nama kita tercalon la masuk dlm ahli gsf..hihi

    ReplyDelete
  35. takpe2. slow la. mmg perit sikit guna tab tapi itu je ada nak buat macam mana.

    ReplyDelete
  36. semoga komputer awak cepat sembuh...salam kenai..

    ReplyDelete
  37. say prefe guna tabpsl cepat..tp kalau nk buat entry kena guna pc..tab x brp puas nak menaip..

    Moga pc cepat ok k..:-)

    ReplyDelete
  38. Semoga komputer tu cepat sihat walafiat...kikii

    ReplyDelete
  39. komputer masud wad tak pe la..moga komputer cepat sembuh..hehhehee

    ReplyDelete
  40. salam kak.. :)
    huuh..sian lappy~~
    xpe..pelan2 guna tab..slmt berblogging :)

    ReplyDelete
  41. tak apa la..kasi chance dia berehat..hehe

    ReplyDelete
  42. saja je tu dia nk masuk wad akak..bkn apa,sekali sekala dia nk bermanja gak ngan tuan dia,nk tgk tuan dia syg dia ke tak.haha

    ReplyDelete
  43. dia amat memerlukan rawatan tu.. moga doktor dapat menyembuhkan penyakitnya hehhehe lepas ni blh BW laju2 :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠