Sinopsis Dalam Hati Ada Taman

Author : Cik Rose Cute | 2:58 PM | 20Total Comments |
Aku tak sabar nak tengok "dalam hati ada taman"aku suka randy dan alfira loy berlakon...cam serasi jer....jom! baca sinopsis cerita nie..

Drama bersiri 13 episod Dalam Hati Ada Taman akan ditayangkan pada 29 Oktober di Astro Ria. Lama menanti drama yang menggandingkan Randy Pangalila dan Elfira Loy ni, tentu ada yang tak sabar sabar lagi, terutama peminat setia Randy kan.. :)
Antara pelakon dalam drama ni ialah Amy Mastura, Hanez Suraya dan Amar Asyraf .
Sinopsis :

Mengisahkan seorang ibu tunggal (Amy Mastura) yang bersendirian membesarkan anak perempuannya Bella(Elfira) di kota Paris. Dia sanggup lakukan apa sahaja kecuali menjual diri agar anaknya dapat dibesarkan dengan sempurna.  Bella bekerja di kedai pastri untuk menyara diri dan ibunya. Di kedai pastri, dia berkenalan dengan Randy yang turut sama bekerja di kedai pastri tersebut. Randy sudah pun mempunyai tunang yang seksi iaitu Sofea(Hanez Suraya).



Bella  dipaksa berkahwin dengan jejaka yang tidak dicintai iaitu Danial. Kerana terdesak dia meminta bantuan Randy (Randy Pangalila) menyamar sebagai tunangnya. Konflik demi konflik, dalam masa sama Randi dalam diam sebenarnya mencintai Bella, begitu juga dengan Bella.



 
 

My Note:Randy nie dah awek...namanya Michell Putri....okey....Kat sini hujanlah tempat korang hujan tak?


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. alaaaaa..nk tgk gak.hukhuk

    kt greentown nie hujan la akak ^^

    ReplyDelete
  2. cantik penampilan br blog CR....selamat menonton nnt yaa CR..hiih

    ReplyDelete
  3. drama ni yg wani xsabo nk tgk..start 29 ni kan hehe

    ReplyDelete
  4. tengok iklan cerita ni, nmpk best.. nak tgk lah nnti..btw, thanks 4 the synopsis.. baru tahu jalan cerita dia mcm mna.. ;)

    ReplyDelete
  5. ooo time tu sy dh balik kg... blhlah tgk.. hihii.. skt umah sndiri xda astro :-)

    ReplyDelete
  6. ooo time tu sy dh balik kg... blhlah tgk.. hihii.. skt umah sndiri xda astro :-)

    ReplyDelete
  7. randy!! randy!! randy!!
    hehe..
    Tak sabar nak tengok cerita nih..:)

    ReplyDelete
  8. samalah sis..nur pun xsabar nak tgk.. :)

    ReplyDelete
  9. eh,akak perasan x skrg Elfira ni makn cantik jelita kan..yelah kita dah biasa tgk dia dr budak smp la skrg..tgk2 bila dah besar dan dlm cita ni br pasan yg dia semakin cantik..
    K.ros ku syg..
    setuju x dgn ai?
    angguk cepat.hahaha

    ReplyDelete
  10. owh randy...pelakon cinta fitri...hihi

    ReplyDelete
  11. lawa sey elfira kat last pic tu.

    ReplyDelete
  12. awek dia cun main dalam citer nada cintakan?tapi awek dia muka garang.huhu

    ReplyDelete
  13. xde astro kat umah.. huhuh..
    yg pempuan ni pun tgh hangat pasal pic die berbaju seksi kat twitter tu...huhuh...

    mmg ujan kat cni kak..tiap2 ptg... sejukkkk :)

    ReplyDelete
  14. Mmg tak sabaq nak layan crita ni...suka gandingan randy dan elfira ni..

    ReplyDelete
  15. iklan dh byk kali kuor ni..tak sabar nk tgk..

    ReplyDelete
  16. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Maaf mencelah, sy nk tanye tntg sinopsis tu, bukan bella akhirnye jatuh cinta kt daniel ke kak?

    ReplyDelete
  17. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Maaf mencelah heheh , kak nk tanye la tntg sinopsis tu, bukan bella akan jatuh cinta dgn daniel ke?

    ReplyDelete
  18. citer ni mmg best,..menangis gak layan

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠