Syifa Menampal

Author : Cik Rose Cute | 10:37 PM | 26Total Comments |
Korang tengok si kecik nie tgh buat apa....habis kabinet tv ibu....

Suka betul dia menampal....belum masuk 2 tahun ...dah macam2 kerja dia buat kikiki
Banyak lagi yg nak kena tampal nie.....kikiki....

Sambil tampal....mata tengok tv...kikik...Syifa nie selain tengok kartun baby tv....dia jugak suka tengok kartun Elmo...korang tahu ke kartun elmo tue....yg kaler merah muka hodoh tue....kadang2 tue dia nyanyi lagu elmo sorang2 dia sambil main....kalau dengar dia nyanyi nak tergelak sebab dia nyanyi cara dia kikiki...tapi bunyi tetap ada tau....




Lagu nie....dia memang suka...aku tgh update entry nie...syifa ada sebelah dah terjerit2 suruh bukak....kikiki....tak sabar nak tgk...pasni terpaksalah aku tutup blog aku bagi dia tgk....


My Note: Besok ajerlah aku terjah korang....nak buat review tentang ada orang edit blog...tapi tunggu dululah....layan syifa kejap dah tak sabar nak tgk elmo kat youtube...



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. assalamualaikum rose....alorrrr comel nyer habis almari ibu kena tampal ngan sticker tu...:)

    ReplyDelete
  2. hehehehe...sumaiyyah dulu masa sebaya syifa dia barney.... nak tidur tgk barney bangun tidur barney.... aduhai...

    ReplyDelete
  3. bertambah ceria la rumah sis lepas ni ada tukang decor. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. alololorghh, comey nye budak kecik tu..^^,

    ReplyDelete
  5. huhu..budak kecik mang suke menampal kan..abis satu umah nak di tampalnya:)

    ReplyDelete
  6. kikikiki..kenan betul dia dgn benda merah tu.. :)

    xpe sis..biar je dia menampal..boleh asah fikiran dia.. :) lama2 pandailah dia nanti,.

    ReplyDelete
  7. Bru dpt sticker tu. da dpt pencil pen nanti lukis mural plak :)

    ReplyDelete
  8. hahahabis la...mesti penuh di tampalnya tu nnt hehheee

    ReplyDelete
  9. Aduss...penat maknya nak mencabut stiker tu...kikikiki

    ReplyDelete
  10. lg berserilah kabinet tv CR diedit syifa....ingat ibu dia saja yg pandai edit ???...hiihihi..syifa,syifa...sabar sajalah CR....

    ReplyDelete
  11. ahahhaha tu dia
    dah start menampal ;))

    ps : rose , tahu tak macam mana nak letak button HOME diatas blog kita .. utk kalau org dah buka entry kita dia boleh tekan HOME sahaja utk terus ke entry terbaru ..
    maksud nyee HOME kat atas tuu BUKAN di bawah entry kita

    ReplyDelete
  12. as salam

    dia cuba mengasah bakat tu cr..kiki :)

    ReplyDelete
  13. syifa comelnye dia bam2 sungguh..habis kabinet ibu dia tampal haha

    ReplyDelete
  14. wak pon sukak tengok budak chomeyy jugakk.. ahahkks

    ReplyDelete
  15. syifa belajar ABC ye sayang.. :-)

    ReplyDelete
  16. syifa belajar ABC ye sayang.. :-)

    ReplyDelete
  17. syifa belajar ABC ye sayang.. :-)

    ReplyDelete
  18. hehehe
    abislah tu baru kat kabinet tv..
    x kira tmp lain lg kan..ptt lah kalo g umah yg ada ank kecik kan,mesti byk tampal2 ni,siap kat pintu bilik pun ada kan..
    oooo mcm ni la kan..ingt ibunya soh tampal.hahahaha

    ReplyDelete
  19. tampal je la camne pun erk janji tampal..hihi..comel jek..

    ReplyDelete
  20. hahaha pasnie abeslah kena tampal satu umah

    ReplyDelete
  21. katun elmo comel la... huhuh.. :)
    syifa,jom kite geng same2 menampal nk? :p

    ReplyDelete
  22. Ha ha tampal jgn tak tampal Syifa..hi hi..comelnya dia..

    ReplyDelete
  23. elmo bukan comel ke? salah satu watak dalam sesame street.

    ReplyDelete
  24. anak2 saya sume minat dgn elmo ni..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠