Budak Cute

Author : Cik Rose Cute | 1:46 PM | 47Total Comments |
Dah pukul 1.00 menghampiri pukul 2.00...Sebenarnya komputer nie siap semalam...tapi still loading lambat jugak....pastu aku godek2 sendiri...akhirnya.....nanti aku cerita....sekarang nie excited nak snap gambar syifa...pembuka entry pertama selepas komputer dah okey...korang layan jerlah budak pipi tembam nie....

Hai! Saya budak melayu terakhir...ada sesiapa ingin jadikan saya anak menantu tak? kikiki

saya nak ibu saya pakaikan tudung nie...terus ibu saya snap gambar....comel tak?

Allahhuakbhar....angkat takbir nak sembahyang....betul tak cara saya nie....

My Note:Syifa nie suka mengambil tudung kakaknya dan suruh kita pakaikan di kepalanya....kalau kita tak nak dia paksa jugak kikikiki....lepas dah pakaikan tudung di atas kepala dia.....terus lambai sambil mulutnya sebut "bye-bye".....begitulah karenahnya sekarang....dah pandai merajuk....tapi  senang di pujuk...



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00  



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

47 comments:

  1. syifa bulat n hitamnyer mata..bersilau2 acik iman nengok

    p/s:kak header ley wat x?

    ReplyDelete
  2. salam rose.Ala,comelnya Syifa...mmg cute sungguh pakai tudung.Geram k.atie tgk:)

    ReplyDelete
  3. alololo cute nye ank ibu..mcm muka ibu dye jugak ;)

    ReplyDelete
  4. boleh tak booking siap2? 20 taun lagi saya masuk minang,hahahaha

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dah sembuh pc cr, saya pn duk tunggu masa line jd laju 2, 3 hari ni..skrg nk loding gambo pung lambat

    ReplyDelete
  6. alooloo..comeinya dia.!
    syifa dah sihat yerr.. :)

    bulat betul la mata syifa..pinjam boleh..?
    heeee.. :)

    ReplyDelete
  7. Comel..nanti besar sikit saya nak pinang utk anak bujang saya...ihik...

    ReplyDelete
  8. syifa yang bam2...bolattnyer mata syifa hehe

    ReplyDelete
  9. SubhanAllah comenye syifa. Tembam pipinye bulat mata ;) cntik :)

    ReplyDelete
  10. comelnya. mata bolattt.. huhu..

    ReplyDelete
  11. Assalam Ros..comelnya dia..suka tengok ..nampak pandai je dia

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah ^^
    bagus lah tu dia suka pakai tudung sejak kecil lagi :D

    ReplyDelete
  13. alololo
    shomelnya dia..
    pp tu dah tembam nk sama cam anti dah tau.hehehe meh nk cubit ckit :)

    ReplyDelete
  14. ni kalau dicubit2 mesti puas hati ...hehehehe

    ReplyDelete
  15. Ala comel Syifa pakai tudung..moga jd anak yg solehah nanti..

    ReplyDelete
  16. alah2 syifaaa comelnyeee
    cutekan bduak2 bertudung nie ..
    geram ;))

    ReplyDelete
  17. dok tenung2 syifa lama2...wajahnya mix laaa..kan ayah dgn ibu dio....geram kat pipi tembun dia tuu

    ReplyDelete
  18. comey nye ;) bulat gila mata n muka ;) chubby!

    ReplyDelete
  19. pandainya dia sholat.. tapi mata tengok kamera kat mama yer...

    ReplyDelete
  20. bulatnya pipi dia..hehe..comel jer pakai tudung...

    ReplyDelete
  21. Aloh aloh..chumel sayang2 okayh..geram jer..hehehe

    ReplyDelete
  22. alahai comelnya syifa..mata bulat!

    ReplyDelete
  23. Comel sangat... geram tengok pipinya yang tembam dan mata yang bulat tu

    ReplyDelete
  24. hari ni baru dapat tgk gambo anak dara cr pakai tudung,,cute nya, spoting je posing :)

    ReplyDelete
  25. tembamnya ..mai uncle nk picit skit leh ?


    jom p autoshow Gombak .http://gilamodified.blogspot.com/2012/10/autoshow-uptown-sri-gombak-oct-14.html

    ReplyDelete
  26. singgah ahad jenguk sis rose n anak2 hehe

    ReplyDelete
  27. syifa bam bam...so cute..kecik2 da nak pakai tudung :)

    ReplyDelete
  28. bulatnya mata dia. saya ni pun nak hantar laptop servis jugak sebab dah lembab kan...

    ReplyDelete
  29. UISHHH..PIPI DENGAN MATA SAMA2 BULAT..GERAMMMMM

    ReplyDelete
  30. alahai tomeinya syifa ni cik rose, geram tgk pipi tembam dia tu ;)

    ReplyDelete
  31. Tomeinya. Geram tgk pipi dia yg bolat tu.

    ReplyDelete
  32. amboi...gadis melayu ayu...

    pp bam2...hehe

    ReplyDelete
  33. alololo... cute lah syifa nih! meh auntie pinjam tudung jap~

    ReplyDelete
  34. olololo..mmg ramai ni nk buat menantu...

    ReplyDelete
  35. comelnya syifa.. ayu bertudung.. ramai yg isi borang nanti :)

    ReplyDelete
  36. cmelnye die pakai tudung..

    shifa makin bam2 la.. geram!

    ReplyDelete
  37. awat comey sgt ni..haishh geramnyeeee...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠