Tempahan Blog

Author : Cik Rose Cute | 6:25 PM | 26Total Comments |
Assalamualaikum...Tempahan Di buka

Saya Cik Rose Cute amat menghargai minat anda terhadap perkhimatan service design blog/blogshop untuk kelihatan kemas dan comel.Jika berminat untuk menempah boleh hubungi saya


  1. Email:ccherosliza@yahoo.com (jarang bukak)
  2. Facebook:https://www.facebook.com/cherosliza.chemat
  3. Fanpages:https://www.facebook.com/pages/Cik-Rose-Cute/204433113035511
  4. Whatsapp:017-6302950



Perkhimatan yang di sediakan

Blog/Blogshop design package



Upah Banner-rm 5.00
Timeline Cover sahaja-rm 5.00
header sahaja-rm 5.00

Terima Kasih...kerjasama anda amatlah di hargai


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

26 comments:

  1. yaa..tempah lah sekarang....hihiih...

    ReplyDelete
  2. wah bestnya heheh..bole cr duit lbh kan

    ReplyDelete
  3. alhamdulillahh
    dah buka utk tempahan yee
    semoga berjaya cik rose ..

    ps : dik macam mana nak letak butang HOME kat atas , bawah header tuu , macam rose letak sebelah tepi kan ;)

    ReplyDelete
  4. klu ade sesape nk tempah blog nnti cma offer kat akak eh.. :)

    ReplyDelete
  5. wahhh..syok design akak pon cute :)

    ReplyDelete
  6. wokehh..
    coming soon kak :)
    hehehe tunggu....

    ReplyDelete
  7. insyaAllah kak... nnti dah agk bosan ngan blog skrg deqla rojer2 akak yer.. :)

    ReplyDelete
  8. seronok cr dapat cari duit sampingan kan...hebat la cr ni..

    ReplyDelete
  9. cntiknyee....nk tmph tpi ti byr cmne erk...kalu top up boleh x???=)=)=)...

    sebb nabila xreti gune bank in tuu..=.=

    ReplyDelete
  10. akak..xleh nak mesej kat fb..nak tempah satu.tp xtau macamna caranya

    ReplyDelete
  11. kak.rose qira nak tempah edit ngn akak :)

    ReplyDelete
  12. As salam, da lama ummi nak modified ummi punya blog...nak tukaq header n nak ubah suai semua yg ada kat blog ummi...cari punya cari...da jumpa orgnya, cik rose cute...shuke sgt...hope dapat realisasikan impian ummi ya...camno ae nak bgtaw...by email ka...

    ReplyDelete
  13. Assalam..tengok kat blog kak fieda tadi..cantikkkkkkk..suka sangat..nak jugak boleh..kita mesej melalui email ye..ops..salam kenal juge..

    ReplyDelete
  14. wah ! pandai nyer, bolih buat duit ni...tahniah..

    ReplyDelete
  15. salam cik rose, mama nak tempah ni, mama dah tinggalkan sesuatu kat fb cik rose..

    ReplyDelete
  16. salam sis nak minta edit full blog la...berapa?

    ReplyDelete
  17. akak nk tya klu full edit akak amik brpa ya..kira semua skli lah.hehe

    ReplyDelete
  18. assalam cik rose, sy nk tempah utk edit blog sy boleh? contact sy di emel sizyaqa91@gmail.com ...jzklh

    ReplyDelete
  19. Assalamm.. bole sy tengok design2 blog awk ?

    ReplyDelete
  20. saya tolong reply yek..sbb sy pun tengah menedit blog dengan cik ros...cik ros x de masa nk reply ler tu...bagi alamat blog dan p/word sekali untuk cik ros bkk dan edit..sblm tu byr dulu..leh tran fer ke acc MBB ke CIMB atau mosukkan topup utk dia (MAXIS) yang cik ros bgtau tu...pm dlm FB pun bolehPM detail nanti cik ros reply ..Cik Rose Cute

    ReplyDelete
  21. kak takde fb. nak butiran lanut, tentang no acc @ top up di hanim_rahmat@yahoo.com.my

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠