Kek Pisang Blended

Author : Cik Rose Cute | 7:47 PM | 48Total Comments |
2 cwn tepung gandum..1 cwn minyak masak..1 cwn gula..telur 3 bj..2 sdu bikabonat..pisang berangan 4 bj @ pisang emas 11 bj..masuk je dlm blender semua 2 tgk dh ok masuk dlm acuan cup cake .kukus lebih kurang 15 minit.....Terima kasih kepada member aku yg kongsi resepi nie kat Facebook.... 


My note:tengok gebu jerkan...korang cubalah resepi nie....sedapppp



Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

48 comments:

  1. alahhh gebunya kek pisang blendad koo nie dikk ..
    geram lak akak tgk
    dah lah akak suke kek pisang ;))

    ReplyDelete
  2. gebu & montel. tengok pun terliur.

    ReplyDelete
  3. La... simple je resepi nya..
    nak try la.. comel2 plak tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. memang nampak gebu..teringin pulak nak mencuba.tq ros

    ReplyDelete
  5. Wah! Macam mudah je kan...nanti ada masa saya nak cubalah :)

    ReplyDelete
  6. kak rose..nampak sedap je tau..he

    ReplyDelete
  7. tengok pun dah tau sedap nyer...

    ReplyDelete
  8. Senangnya reseoinya...tapi macam biasa masih tertanya bolehkah aku buat?.....emmmm

    ReplyDelete
  9. Salam Rose.Mmg nampak sedap tu.umah k.atie dah lama 'adik berdik' pisang xnaik :(

    ReplyDelete
  10. nampak macam senang n macam sedapp..nak ngapp sikit :)

    ReplyDelete
  11. wahhh...gebunye... nk try la nnti... :)

    ReplyDelete
  12. senangnya.. insyallah akan bt..tq for sharing

    ReplyDelete
  13. tq kak untuk resepi yang ohsemmmm ni! :) nanti boleh try.

    ReplyDelete
  14. Tengah malam pun rasa terliur tengok kek tu...tak pe la, esok nak cuba try...hihihihi...

    ReplyDelete
  15. macam senang je..kalu rajin bole cuba ni

    ReplyDelete
  16. kalau buatnie mesti merah suka sangat sbb dia suka sangat ngan pisang..hehehe..

    lawanya blog cik rose.nurul ingat nak tukar lah templete tapi ada banyak juga nak dikekalkan..nnt nak minta cik rose buatkan..

    nnt bg emailkay nak tanya2 ttg templete..skang nurul ngan tgk apa yang nurul nak buat..

    ReplyDelete
  17. sedapnya..mkin cntik blog sis..suka tgk..

    ReplyDelete
  18. Wah, kek pisang feveret Mieya nie. Boleh cuba buat nanti.

    ReplyDelete
  19. huhu nurul takdok fblah che ros..nnt bg email ek.nurul cerita semua dlm email apa yang nurul nak

    ReplyDelete
  20. Comel dan nampak gebu kek pisang ni.

    ReplyDelete
  21. wah,boleh try ni.senang je resipinye dan paling penting sesuai utk org yg xde oven mcm sy :)

    ReplyDelete
  22. wahhh..memang nampak gebu.rasa mesti sedap tu..

    ReplyDelete
  23. sunggguh menyelerakan...
    hehehehe

    baca ni dari saya
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/review-real-steel.html

    ReplyDelete
  24. wahh kek pisang sya suka heheee..

    ReplyDelete
  25. sedapnye kak.. aduii terliur deqla kat sini..dah la tgh lapor!

    ReplyDelete
  26. dya nak cuba juga buat kek pisang juga lh..hihi

    ReplyDelete
  27. sedapnya..
    nmpk pun comel2 je wat mcm tu.

    nti bl blk kg bleh try wat,kat sni x best srg2 je xpadan dgn nk buat :)

    ReplyDelete
  28. eh nmpk gebunya la kek blended pisang nieh...

    ReplyDelete
  29. memang namoak gebu la kak rose...terliur tgk

    ReplyDelete
  30. kek pisang ! ika suka makan.hoho

    ReplyDelete
  31. omey ar blog ni... ^_^ suke2

    ReplyDelete
  32. Kek pisang yg mudah+cepat=sedap..

    ReplyDelete
  33. pergh...nampak menarik je tu..

    ReplyDelete
  34. alahaiii senangnya... nak buatlah nanti... kene suh hubby beli pisang ni.. hihi

    thanks kongsi cr :-)

    ReplyDelete
  35. isy, comel aa kek pisang nie kak rose..
    nk try aa nnti.. ^_^

    ReplyDelete
  36. wahh...mcm senang..!
    de masa nak cubalah nanti..
    nur kalau kukus2 ni suka..kalau bako2 xbape suka..sbb xreti sgt nak kawal oven..huhuh

    ReplyDelete
  37. M bookmark page ni..nanti bila jumpa pisang yg sesuai bleh try...nampak gebusss ja tu..comel..

    ReplyDelete
  38. saya kureng sikit dgn kek pisang ni.

    ReplyDelete
  39. lorrrr senangnya kak rose cra buat dia kena try ni..thanks share resepi :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠