Cermin Mata Hitamku

Author : Cik Rose Cute | 8:03 PM | 33Total Comments |
Rindunya....kebelangkangan nie aku busy sikit....tue yg tak sempat jejak korang yg komen sini....Pasni...Insya Allah aku jejak korang....Aku kalau malam mengadap komputer dari lepas maghrib sampai pukul 9.00 jer...dah lari tajuk nie kikiki....Tajuk cermin mata hitamku...aku sajer buat tajuk tue...sebenarnya Syifa yg bergaya pakai cermin mata hitam....

Nampak tak pipinya kena gigit nyamuk pastu dia garu sendiri....dah tinggal parut

Tengok kesan pen kat pergelangan tangan...dapat pen conteng tangan kikiki

Bergaya sikit...

Cermin mata hitam nie besar....cermin mata nie kepunyaan si kakak....Bila naik kereta mesti syifa ambik spek mata tue terus suruh kita pakaikan...


Sementara menunggu Abah pergi keluarkan duit kat ATM...sambil2 tue aku snap gambar dalam kereta...

My Note:Kat sini hujan dengan petir kat korang sama ke? dalam pukul 2.00 lebih aku off komputer takut kena sambar petir...




Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00




Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

33 comments:

  1. amboi..kan main yer syifaa nie...hihiih...

    ReplyDelete
  2. amboi2 ... bukan main comel !
    siap muncung2 niee ekeke ;))
    nak kemana tuuu .. aunty ikut bolehh ;))

    ReplyDelete
  3. hahahahhaa..comelnya dia...hakhakhakhak

    ReplyDelete
  4. alolo comelnya . . kat tempt keyrah pun hujan lebat ngn petir sekli ..

    ReplyDelete
  5. geramnya tgk si syifa ni..!
    rasa nak cubit2 je pipi dia..
    pandai bergaya yee..nanti suruh ibu belikan cermin kecik sikit..hihih

    ReplyDelete
  6. aloh aloh tomeinye pakai spek stuh..;)

    ReplyDelete
  7. syifa..gaya sakan nmpk.merenung masa depan ke

    ReplyDelete
  8. mulut dia :D comeeyyyyy... suka la tu cermina mata hitam. hik.

    ReplyDelete
  9. amboi syifa bergaya sungguh dgn spek hita hehe...mulut pun moncong jer...comel jer dia

    ReplyDelete
  10. Cantik spek nya tu...

    Eloklah off komputer bila petir, saya pernah kena...

    ReplyDelete
  11. saya gelak sorang2 bila tengok telatah anak dara nih... sooo cute!

    ReplyDelete
  12. tengok gambar ni buat keceriaan di pagi hari ni...

    ReplyDelete
  13. wah bukan main dengan spek hitamnye...tomeiiii...

    ReplyDelete
  14. alahaiii...muncung tu yg mahal tu..hehe

    ReplyDelete
  15. Hamoih3… kemain die..
    Siap ngan moncong2 lg tu.. hihi…comel!


    samala.smlm hujan lebt..musim tengkujuh dah sampai..

    ReplyDelete
  16. wahhh fesyenista..adik comel nih hehee :D

    ReplyDelete
  17. bergaya sampai muncung itik pun keluar hehe

    ReplyDelete
  18. amboiiii...bam bam pipi dia. hehe

    ReplyDelete
  19. eh2..
    pp syifa dh mcm pp anti lah.bleh jd geng nih hahahaha
    bab mulut lg tggi dr idung tu x leh tahan tu.hihihi

    ReplyDelete
  20. Amboi....bergaya sakan anak dara CR ni yek..hi hi..mmg tak menahan M tgk pipi bambam dia tu..cam nak geget ja..

    ReplyDelete
  21. ahaha...syifa ni kan mmg buat auntie geram jek! meh cubit pipi sket~

    kat sini pun sama CR, ptg2 mesti ujan.

    ReplyDelete
  22. ololooo comelnya syifa ni... :-)

    ReplyDelete
  23. alolo babamnye kak...geram rasa nk picit2 je pp syifa! haha

    ReplyDelete
  24. mak aii anak dara dah melaram/mmg rockers.hehe

    ReplyDelete
  25. amboi..mcm model spek mata tu..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠