Tempahan Edit Blog Rm 10.00

Author : Cik Rose Cute | 4:37 PM | 23Total Comments |
Ada sesiapa nak edit blog ke?kalau ada bolehlah add kat fb atau hantar email kat aku....kikiki....Tadi aku siapkan blog ADIK IMAN  pening jugak kepala aku...adik iman nie nak tema Islam...Korang tengoklah...tema Islam ke idak kikikiki

Kaler hijau lagi ya...dah memang iman nie mintak kaler nie...
Kalau korang nak buat tempahan...dibawah nie email dan Faceback

ccherosliza@yahoo.com
 Facebook

Okey...


Jom Join SAYS Malaysia Dapat Free Rm 5.00



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. cantik warna hijau tuh sukaaa..

    ReplyDelete
  2. Cantik tu CR...hijau ni mmg sinonim ngan warna islamic..

    ReplyDelete
  3. wah cik kak dah bukak tempahan ye..bah,akan dtg mau juak nie mitk buatkan..:)

    ReplyDelete
  4. wah.. cr, amik tempahan ye...boleh la terjah blog Iman pas ni...

    ReplyDelete
  5. tq kak...meme comey tau iman suke sgt2

    ReplyDelete
  6. cantik2. saya sekarang ni nak blog putih je. hahaha...

    ReplyDelete
  7. wahhh 10 hengget jek? murahnyeee.. baik tempah kat kak rose hari tu...ngeee

    ReplyDelete
  8. oh boleh ea.....nak jugak la nanti..hehehhe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠