Pelik Nak Cantik

Author : Cik Rose Cute | 11:31 AM | 17Total Comments |

Pelik tapi benar....itulah lumrah wanita....sentiasa ingin kelihatan cantik...dan bergaya kikiki...cuba you all tengok gambar2 di bawah....sanggup ke you all nak pakai benda tue untuk kelihatan cantik semata-mata....Gambar seksi sikit...
p
p2
p3
p4
p5
p6
p7
p8
p9
p10
K
p11
 
Kalau tengok gambar di atas memang menyiksakan dan menyakitkan....tak sangguplah aku nak pakai benda2 camtue....cantik ke? hihihi
 
untuk pengetahuan you all entry  Ini akan bertapak di sini selama seminggu okey....hihihi
 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. dahsyatnyeeeeeeeeeeeeeeeee :'D hehehehe

    ReplyDelete
  2. pelik btui..hahha..x snggup nak pakai!!

    ReplyDelete
  3. yg no. 1 tu,berkesan ke utk hidung pelepah kelapa jatuh dalam paya sejak lahir?? kalau berkesan nak beli juga...haha

    ReplyDelete
  4. Salam K.Cr..
    huhu.. x sanggup den nk tgk nye..

    ReplyDelete
  5. ape daaa... pelik2 jek nk cantik ni..dah mcm bodohkan diri pulak.. huhuhu...

    ReplyDelete
  6. hihihi.. tak tercapai dek akalku..

    ReplyDelete
  7. ya Allah cam terseksa je batin hehe...terpulanglah pd diri masing masingkan CR

    ReplyDelete
  8. gambo ngelast tu seksa sangat..huhu

    ReplyDelete
  9. Sanggup wat camtu semata mata nak cantik. Idok le teman..

    ReplyDelete
  10. make up atchment mirror tu je yg saya berkenan..yg lain semua PELIK!!

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠