Jumpa Blogger Dan Meronda Taman

Author : Cik Rose Cute | 3:09 PM | 23Total Comments |
Assalamualaikum....

Petang semalam hari minggukan...korang pergi mana...aku merendak kat taman rakyat....melepak kat situ sambil makan goreng pisang dan apam balik....lupa pulak nak snap gambar makanan kikiki..Seronok jugak melepak kat situ sambil tengok anak2 aku bermain,aku pulak duk mengunyah goreng pisang...cik hubby melayan anak2 yg tengah main....Untuk mengingatkan korang....hari nie entry panjang dan banyak gambar...jangan muntah okey....kikiki

Sebelum ke taman rakyat singgah beli goreng pisang dengan air

Dari jauh aku dah snap gambar taman permainan kanak2...anak2 aku mulalah buat larian nak menerpa taman tue....kikiki

cik hubby yang suka melayan karenah syifa....


Syifa pandang benda merah tue...."aku kecik lagi....mana boleh panjat"...

Main buai pulak....nasib baik untuk budak tecik cam syifa ada....

Kesian cik hubby sibuk ayun buai anak2...

Si haziq...sempat buat peace...

Si kakak....suka sangat dapat keluar dan bermain....

Syifa....seronoklah tue berayun hihihi

hihihi...cam gayat jer syifa nie...

Okey....Selamat Tinggal Taman Rakyat....Lain kali datang lagi....Opppsss!! dalam perjalanan ke kereta aku ternampak sahabat alam maya..pada mulanya tak perasan...cuma yang aku perasan kelibat budak yg pernah aku tengok dalam blog....rupa-rupanya  mia anak izan blogger group GSF...tapi tak sempat jumpa izan...Sebab kitaorang nak pergi ke taman Alam Impian tengok orang main layang2...aku cuma hantar sms yg aku nampak dia....

Sampai jer kat Taman Alam Impian...terus bukak layang2 kitaorang yg tak berapa nak naik tue kikiki...Ramai betul orang kat sana...gerai2 orang berniaga pun ada tau....aku cuma beli keropok lekor gan air jer....

Syifa tunjuk layang2 kat atas...sebab banyak sangat...suka betul dia..
 Masing2 sibuk nak naikkan layang2....

Dah puas bersms....last2 kitaorang jumpa jugak kat Taman Alam Impian.....nasib baik hubby izan sporting ambik gambar kitaorang....bateri aku dah kong...aku lupa nak cas bateri...gambar nie....izan hantar melalui fb...tengok aku...gemuknya kikiki...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. waahhhh syoknye beriadah semlm...deqla lak dok umah sensorang jek...huhu... comel la dua2.. hihi

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum rose...seronoknya berjumpa teman blogger sambil beriadah...:)

    ReplyDelete
  3. seronok anak2 kalau bawak beriadah camni

    ReplyDelete
  4. Bestnya dpt jumpa kawan blog ☺☺

    ReplyDelete
  5. Amboi sonoknya dia beriadah..
    Memang best lepak ptg2 kat tmpt gini kan..
    Rileks tgk bebudak tu sakan main.. ;D

    ReplyDelete
  6. tak salah tekaan sy.. sebab pg nampak izan buat entry dia suruh teka hihihihi.. wah bestnya dapat terjumpa mcm ni..

    ReplyDelete
  7. best la petang2 dapat lepak sama2..saya ni entah bila dapat macam tu huhuhu.

    ReplyDelete
  8. bestnyer dpt jumpe tmn blogger

    ReplyDelete
  9. ala..bila cik rose pegi situ? saya pegi petang sabtu kalu tak bole jumpa cik rose ngan izan

    ReplyDelete
  10. Waaah. Bila blogger bertemu blogger. Hihi

    ReplyDelete
  11. seronok la bwk bdk2 gi main2 kt tmn permainan, lum penah try bg aiyan main buai lg, agak2 gayat tak dia ek ehhehe...

    jmpa kwn alam maya lg bestnyer

    ReplyDelete
  12. wahhh dah berjumpa dah beznya!!

    ReplyDelete
  13. hihihii... best jumpa cik rose... agak2 nnt kalau nak jumpa lagi boleh tak ?.. hahah..

    ReplyDelete
  14. terjalin erat persahabatan dan ukuhuwa islam islamiah..tahniah kesempatan bertemu sesama blogger ya

    ReplyDelete
  15. wahhh...bestnya...dapat jumpa.. :)

    seronoklah diorg dapat keluar...
    main2...

    ReplyDelete
  16. HA,AH LAH..ADA ORG NAMPAK GEMUK DISITU..HEHEHE..

    ReplyDelete
  17. kami plak dah lama betul tak pergi beriadah camtu. nasib baik anak2 tak sibuk nak ajak pegi playground ke apa...

    wahhh... cik rose jumpa izan mamamia ye. rumah memang dekat2 ke?

    ReplyDelete
  18. amboiii. kemain meronda taman. hehe. jumpe plak blogger. :)

    ReplyDelete
  19. amboi..best nyer dia dh jumpe...mmg duk satu daerah pun kan...hihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠