Tempahan Template By Kisah Kami

Author : Cik Rose Cute | 4:21 PM | 12Total Comments |
Assalamualaikum....
Tempahan template kali ini dr Kisah Kami
Bertemakan pinkcampur putih
Simple dan kemas
Anda teringin blog seperti ini..boleh inbox saya di fb
atau ke inbox my Fanpages
Smile Be Happy 

Paling penting mesti sediakan detail selengkapnya..
CONTOH :

Tema blog : Elegant + Floral
Warna blog : Pink Pekat.
Nama blog [ header ] : Bila saya rajin menaip..(contoh)
Footer : Terima Kasih Singgah Blog Saye.(contoh)

FULL TEMPLATE CHE ROSLIZA CHE MAT :
- Header 
- Footer
- Background blog ,body post & sidebar dan lain2 lagi

SEKIAN WASSALAM
 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. salam cik rose..x nak letak link blog bisnes buat template ni kat blog bisnes intan ke? ehhe..

    ReplyDelete
  2. kak...comel..
    nak order edit template blog boleh? skali dgn header..

    ReplyDelete
  3. wah..cantiknyer..teringin jgk nk blog cantik mcm ni..tggu yer cik rose..hee

    ReplyDelete
  4. hai singgah malam..adoi..sakit pala laa CR... rasa nak tido jew..huhu

    wah nnt terjah blog baru design tuu

    ReplyDelete
  5. salam k.cr..
    huhu.cantki kombinasi pink putih tu... :)

    ReplyDelete
  6. murah lagi rezeki che rose kan

    ReplyDelete
  7. comel dan cute! kreatif betul cik rose ni!

    ReplyDelete
  8. rajin la akak ni amek tempahan..mesti untung dah byk kan hasil edit blog ni.. alhamdulillah.. chaiyok kak... =)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠