Edit Blog BeautyCintaAza

Author : Cik Rose Cute | 12:42 PM | 15Total Comments |


Blog design kali ni di tempah dari Niza ini adalah kali kedua beliau menempah untuk edit blog,blog yang pertama adalah blog Harabogi yang menjual dvd korea sahaja...,blog yang ini menjual barangan seperti handag,jam dan banyak lagi... kaler yang niza request hitam + gold..Kalau you all berminat nak beli jam,beg dan bermacam-macam lagi...jom singgah ke blog BeautyCintaAza 
macam2 ada....aku tengok pun rabun mata....Kalau orang nak tgk full hasil design aku...klik BeautyCintaAza Sekian Terima Kasih...

Tangan sakit2....mungkin penat mengedit blog kot...kejap lagi nak pi terjah blog korang...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. salam..akak guna template ape ek untuk blpg akak??

    ReplyDelete
  2. Aku pun berminat pasal blogshop ni..
    Nak jenguk hasil kerja pro ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. hai...sampai dh lenguh tgn tuu... penat sgt gamaknya

    ReplyDelete
  4. wah ramai yang edit blog dgn akak eh

    ReplyDelete
  5. templete baru lagi? hehe. edit blog org pun ade mase ye kak edit blog ksygn akak ni. :)

    ReplyDelete
  6. err...takut nak klik...
    takut tersangkut...

    shoping on9 ni bahaya kalau tak kawal..hihih

    ReplyDelete
  7. tak leh buka sbb .com nnt tgk kat umah..Kak nurul nak mintak tolong edit blog lagilah..nnt nurul email akk ek nak mcm mana sbb nak masuk jualan produk2 kecantikan plak.nie nak buat blog niaga yang mummyrinazone tuh kak..kelambu niaga gak,totopun so skang nak masuk produk kecantikan.ngah pikir macam mana nak susun.bleh ek.ti akk email nurulhezrina1983@yahoo.com.my gtau bleh kr dok tempah.headerpun nak buek baru.

    ReplyDelete
  8. dasyattt ni kak rose smp lenguh tgn..haha

    ReplyDelete
  9. Salam K.Cr..
    cantik kombinasi kaler dia..
    nnti p terjah.. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠