Sebelum dan selepas pembedahan Plastik

Author : Cik Rose Cute | 2:49 PM | 17Total Comments |
Tidak di nafikan orang korea....wajah mereka akan berubah selepas pembedahan plastik....lagi cantik, hand some, bergaya, cute dan comel betul tak?lagi2 kalau artis korea memang cute...kalah aku kikiki

 








Sumber : Klik Sini


Apa pendapat you all hihihi....memang jauh bezakan dari muka asal ..

Pesanan untuk izan:Nanti cr buat tutor tue ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. waahh. tak sangka lak yang memang beza sangat dari muka asal... ish3..

    ReplyDelete
  2. Dah jadi budaya dorang...
    Kalau berterusan cantik sampai ke tua oklah.. ;)

    ReplyDelete
  3. cun mmg cun..tapi diubah...
    bukan semula jadi....

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum rose...yer la banyak perubahannya..:)

    ReplyDelete
  5. haah..memang beza dr muka asal..hehehe...org sana mmg suka kann bedah2 muka nie..hehe

    ReplyDelete
  6. kebanyakkan pic2 tu sume bagi dagu runcing kan..n besarkan sikit kelopak mata sbb diorang ni kan mata sepet huhuhu

    ReplyDelete
  7. Amacam bila tua yekk.
    Bdn dah tua tethenjut2..rapi muka cantik lagi..kikikiki

    ReplyDelete
  8. Memang jauh beza ..bentuk muka terus berubah....

    ReplyDelete
  9. huhu..x ori la.. mmg jauh beza..mknanya lps ni klo tgk awek2 korea /cina y tlalu cun tu maybe wajahnya bkn asli kan..

    ReplyDelete
  10. wahhh semuanya jd cantik & hensem. huhu..

    ReplyDelete
  11. mmg berubah wajah mereka kan.. mata sepet dah makin besar,,muka bulat jadi runcing,...

    ok ..izan tunggu.. tq CR

    ReplyDelete
  12. wahh... mmg berubah jadi cantik..tp syg dah x asli...huhu...

    ReplyDelete
  13. mak aiii semuanya gila plastic surgery ni...

    ReplyDelete
  14. Salam K.cr..
    huhu..mmg cantik..tp tak berkekalan..

    ReplyDelete
  15. beza betul sebelum ngan selepas..he3

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠