.: haiwan dicipta dari apa?? :.

Author : Cik Rose Cute | 2:14 PM | 6Total Comments |
Pernahkah you all tahu yang haiwan di ciptakan oleh Allah daripada apa? Adam Di ciptakan oleh Allah  daripada tanah,Malaikat di cipta daripada cahaya,jin di cipta daripada api...haiwan di cipta daripada air.Subahanallah maha suci Allah...you all bayangkan dinasour adalah binantang yang paling besar....Allah ciptakan daripada air...itu membuktikan bahawa Allah Maha Besar dan berkuasa segala-galanya ke atas makhluknya di atas muka bumi ini.

Haiwan di ciptakan dari air

Untuk Renungan Bersama...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. terbaek , baru taw nih , hehehee ~

    ReplyDelete
  2. Kan..selama ni kita tahu manusia je...

    rupanya haiwan dicipta dari air...

    thnks for info kak ros.. :)

    sgt bermanfaat.. :)

    ReplyDelete
  3. Subhanallah...

    Baru tau. Thanks bgtau ^_^

    ReplyDelete
  4. ooo baru tau. tq share ilmu kak. ;)

    ReplyDelete
  5. tak pernah terfikir nak tanya..br tau..tq bgtau

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠