Dapat Doodle Dari Apit

Author : Cik Rose Cute | 11:11 AM | 11Total Comments |
hehehe....Aku begitu teruja bila bukak blog tengok2... ada komen dari apit menyatakan doodle dah siap....Memang cantik sangat2... bila tengok hasil doodle dari apit rasanya tak rugi join segmennya hari tue....nasib baik sempat join...kalau tak putih mata ler....lagi satu budak nie kalau buat segmen kejap jer tau....hihihi kadang2 tak sempat aku join..tengok2 dah tutup.....You all join tak segmen nie?Kalau join pasti teruja dapat doodle tuekan....

Memang cute sangat2....lihat pandangan dan  jelingan manja yang menusuk kalbu kikiki....Sesiapa yg belum mengenali Apit jangan segan2 ke blog apit yg suka karektor kartun...kat blog apit juga ada banyak doodle free untuk you all  Klik Apit  menuju ke blog FizGraphic Dot Com...


Tq Apit anjurkan segmen yg berbaloi nie....Akak respectlah....dengan apit...pasti penat jari nak hasilkan doodle pastu agihkan kepada peserta yg join...ramai tue...hehehe

SEMOGA TERUS MAJU DALAM BERBLOG DAN GRAPHIC DESIGN
 TERUSKAN USAHA ANDA

Nota Pink: Kejap lagi nak buat header untuk Banu semalam dia pm kat aku nak tempah header hihihi
kejap ya banu....jap lagi akak buat...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠